Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Good boom

    GOOD BOOM

    Good Boom är ett svenskt varumärke med tillverkning i Cedar Rapids, Ohio, USA. Nyligen installerades solceller som står för 70 % av energiförsörjningen inom produktionen. Produktionsledningen är även initiativtagare för Cedar Rapids största solpanelsprojekt som nu förser större delar av området med energi. 

    Mer om Läppbalsamet från Good Boom

    Läppbalsamet känns lyxigt och kommer i flera goda smaker. Vad gäller utseendet på produkterna i Good Boom-serien samarbetar de alltid med en ny, talangfull designer/kreatör som får bestämma uttrycket och stilen för kategorin. För just Lip Balms är det Tilda Hedengren från Berghs School of Communications som bidragit till designen.

    Välkommen att upptäcka Good Boom hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    100 % naturliga ingredienser

    Good Booms produkter innehåller aldrig palmolja, gluten eller soja och kokosoljan är certifierad av RAN (Rainforest Action Network). Kokosoljan och kakaosmöret är dessutom Fair Trade™-certifierade. Märkningen visar att jordbrukarna arbetar under rättvisa förhållanden. Varken ingredienser eller slutprodukter är testade på djur. Läppbalsamet består av 100 % naturliga, veganska, nedbrytbara och till största del ekologiska ingredienser. Själva hylsan till läppbalsamet består av 40 % återvunnen plast.

    Läs mer
    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress