Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    GOOD BOOM

    Good Boom är ett svenskt varumärke med tillverkning i Cedar Rapids, Ohio, USA. Nyligen installerades solceller som står för 70 % av energiförsörjningen inom produktionen. Produktionsledningen är även initiativtagare för Cedar Rapids största solpanelsprojekt som nu förser större delar av området med energi.

    Läppbalsamet känns lyxigt och kommer i flera goda smaker. Vad gäller utseendet på produkterna i Good Boom-serien samarbetar de alltid med en ny, talangfull designer/kreatör som får bestämma uttrycket och stilen för kategorin. För just Lip Balms är det Tilda Hedengren från Berghs School of Communications som bidragit till designen.

    100% naturliga ingredienser

    Good Booms produkter innehåller aldrig palmolja, gluten eller soja och kokosoljan är certifierad av RAN (Rainforest Action Network). Kokosoljan och kakaosmöret är dessutom Fair Trade™-certifierade. Märkningen visar att jordbrukarna arbetar under rättvisa förhållanden. Varken ingredienser eller slutprodukter är testade på djur. Läppbalsamet består av 100 % naturliga, veganska, nedbrytbara och till största del ekologiska ingredienser. Själva hylsan till läppbalsamet består av 40 % återvunnen plast.

    Välkommen att upptäcka Good Boom hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress