Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    LEKI

    Knappast något annan tillverkare inom outdoor- och skidbranschen har tagit fram så många innovationer och patent som Leki. Slitstarka produkter av hög kvalitet med ett högt mått av säkerhet och komfort är centrala delar av Lekis företagsfilosofi, vars produktutbud omfattar stavar för vandring, stavgång, alpin skidåkning och längdåkning.

    Produkter från Leki är älskade av proffsen

    Vid produktutvecklingen arbetar det tyska företaget i nära samarbete med professionella idrottare. Stavarna har motståndskraftiga spetsar i hårdmetall och för respektive användningsområde speciellt anpassade handtag och trugor.

    Produktion & hållbarhet

    Leki grundades 1970 av Karl Lenhart. Den passionerade skidåkaren hade redan ett snickeri sedan 1948. Ur sitt eget missnöje kring de stavar som då fanns på marknaden började Lenhart tillverka handtag och trugor för skidstavar i sitt företag. På grund av sina erfarenheter med att hantera material inom flygplansbygge kom det med tiden att bli hela stavar. Företaget är världsledande på marknaden med över 250 patent.

    Var tillverkas produkter från Leki?

    Alla produkter designas i Tyskland och Tjeckien och tillverkas sedan i den egna produktionsanläggningen i Tjeckien.

    Hur kontrollerar Leki produktionsvillkoren?

    Som första och ännu enda tillverkare av stavar certifierades Leki på grund av den höga säkerhetsstandarden i sina produkter med kvalitets och- certifieringsmärken från TÜV Süd och den japanska Consumer Product Safety Association (CPSA). Dessa utmärkelser har hårda testkriterier som garanterar högsta kvalitet.

    Hur arbetar Leki med hållbarhet?

    Från moderna produktionsanläggningarna och miljövänliga tillverkningsprocesser till återvinning tar Leki ansvar för att företaget lever upp till kraven som ställs för att bevara våra livsmiljöer.

    Läs mer
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress