Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    MARINEPOOL

    Det tyska företaget Marinepool, grundat av tre seglare, har sedan 1991 producerat funktionella kläder, flytvästar för segling och vattensport. Marinepools flytvästar finns i en mängd olika storlekar för både barn och vuxna.

    Om Marinepool

    Marinepool har varit en av de ledande tillverkarna av seglarkläder i Europa i över 15 år och är marknadsledande inom tillverkning av flytvästar för friluftsliv. De europeiska produktionsanläggningarna står för flexibilitet och tillförlitlighet (testade enligt ISO 9001-standarden). I samarbete med seglingsproffs som är på vattnet varje dag förbättras funktionalitet, skärningar och andningsförmåga steg för steg i alla Marinepools produkter. Huvudkontoret ligger i Planegg nära München i Tyskland.

    Var tillverkas Marinepools produkter?

    Flytvästarna tillverkas i Estland.

    Hur kontrollerar Marinepool produktionsförhållandena?

    Alla flytvästar följer ISO9001-standarden. Marinepool har arbetat med sina tillverkare i många år och genomför regelbundet stickprovskontroller och oanmälda platsbesök.

    Marinepool & hållbarhet

    Tack vare det långsiktiga samarbetet med huvudproducenten av Marinepool förbättras produktionskomponenterna successivt (främst ekologiska mål). Flytvästarna, som tar stor plats när de fraktas, tillverkas i första hand i Europa för att det är mest hållbart.

    Läs mer
    Filter
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress