Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Sätila Mössor

    Med en mössa från Sätila på huvudet vet du att du är rätt rustad för både höst, vinter och vår. Den snygga, tidlösa designen och den sköna passformen gör att den passar både till friluftsliv och till vardags. Hos oss hittar du ett brett sortiment av Sätilas omtyckta mössor för både herr, dam, junior, barn och baby.

    Sätilas mössor i ull

    Svenska Sätila, eller Sätila of Sweden AB som de heter egentligen, är välkända för sina sköna och snygga mössor i toppkvalitet. Hemligheten ligger inte bara i den sköna passformen, utan även i valet av material. Merinoull, lammull och ull från nordiska får har många fina egenskaper och passar perfekt att göra mössor av. Ull är värmereglerande, vilket gör att du håller huvudet lagom varmt även om vädret skiftar. När det är varmare ute, eller du utför en aktivitet där du blir varm, släpper ullen ut överskottsvärme på ett behagligt sätt. Ull värmer också även om det blir blött eller fuktigt. Om du skulle råka bli svettig, eller om det börjar duggregna så att din ullmössa blir blöt så kommer den ändå att behålla mycket av sin värmeisolerande förmåga.

    Sätilas mössor med fleece

    Merinoull och lammull är mjukt mot huden, medan ull från nordiska får kan kännas lite stickig. Det har Sätila löst på ett smidigt sätt genom att fodra med mjuk fleece. Fleecen känns inte bara mjuk mot huvudet, den ger också extra värme. Fleece ger också ett visst vindskydd, vilket är skönt när det blåser.

    Sätilas mössor hos Naturkompaniet

    Vi har sedan länge varit återförsäljare av Sätila och de har en självklar plats i vårt sortiment. Här hittar du bland annat:

    • Riktigt sköna ullmössor barn och junior. Sköna mössor barn som får vara på under hela dagen i pulkabacken eller under snögubbebygget.
    • Mjuka mössor för baby i modeller som sluter tätt kring huvudet, med öronlappar som även skyddar de små öronen. Perfekta att sova i under barnvagnspromenaden.
    • Sköna pannband. Ett skönt och luftigt alternativ som håller håret på plats.
    • Tekniska, fukttransporterande mössor för löpning och orientering. Reflexdetaljer som ökar din synlighet i mörker.
    • Mössor dam och mössor herr i hög kvalitet och i klassiska mönster och färger.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress