Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    STEINER

    Kikarna från det tyska företaget hör till branschens bästa. Varje kikare tillverkas genom 460 noggranna produktionssteg med den modernaste teknologin. Produkternas utmärkta optik och extrema tålighet är legendariska.

    Kikare från Steiner

    Företaget drar nytta av årtionden av praktisk erfarenhet inom det militära området. Före leverans testas kollimering, slagtålighet, vattentäthet och temperaturbeständighet på varje kikare. Det kan inte bildas kondens inne i kikaren ens vid höga temperaturskillnader.

    Produktion & hållbarhet

    Det traditionella företaget, som grundades för över 60 år sedan i Bayreuth i Tyskland, har lång erfarenhet av och kompetens inom utveckling och tillverkning av högkvalitativa kikare. Den moderna tekniken, det sportiga autofokuset och kikarnas redan legendariska tålighet gör de särskild väl lämpade för friluftslivet. Sedan 2008 ingår Steiner Optik i Beretta företagsgrupp.

    Huvudkontor:

    Bayreuth, Tyskland.

    Var tillverkas produkterna från Steiner?

    Kikarna tillverkas med allra högsta precision i Bayreuth.

    Hur kontrollerar Steiner produktionsvillkoren?

    Steiner producerar uteslutande i Tyskland och anställer endast personal md utbildning och kunnande inom området. En kikare sätts samman i 460 produktionssteg, mestadels för hand, och kvaliteten på kikarna garanteras genom en i branschen unik material- och tillverkningskontroll.

    Hur arbetar Steiner med hållbarhet?

    Företagets produkter utvecklas för evigheten, de håller nämligen för alla extremlägen. Steiners kikare har en garanti på 10 eller 30 år.

    Läs mer
    Filter
    3 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress