Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Balaclava dam

    En balaclava skyddar huvudet, halsen och ansiktet effektivt mot kyla och blåst där du som mest behöver det. Den kan användas som den är vid svalare temperaturer eller som förstärkningsplagg vid riktigt kyligt väder. En mjuk balaclava som får plats under hjälmen gör skidåkning, skridskoåkning och snowboardåkning ännu mer njutbar i kalla temperaturer. Tack vare sin form sitter balaclavan på plats och passar perfekt under huva, hjälm eller mössa och håller dig skönt varm. Upptäck vårt sortiment av praktiska balaclavas i massor av färger och mönster från bland annat Fjällräven och Icebreaker.

    Balaclavas för dam för friluftsliv & vinteraktiviteter

    En tunn balaclava är lätt att ta med överallt, den tar liten plats i packningen och väger nästan ingenting. Trots sin låga vikt värmer balaclavan gott. Många modeller av balaclavas i vårt sortiment kan varieras så att du kan täcka hela huvudet utom ögonen, låta hela ansiktet vara synligt eller dra ner balaclavan så att den sitter som en buff. Tack vare sin mångsidighet och komfort är balacklavan inte bara uppskattad under vintern och i skidbacken utan passar perfekt även för andra aktiviteter som till exempel cykel och jakt.

    Balaclavas för dam i ull

    I vårt sortiment av klassiska balaclavas för dam hittar du modeller i hållbara material som merinoull och silke, med ventilerande och värmande egenskaper. Ull är ett fantastiskt smart material som värmer även om du skulle bli blöt av snö, regn eller svett. Ull är dessutom ett miljövänligt och förnybart material.

    Stickad balaclava för dam

    Bland våra balaclavas för dam hittar du inte bara tunna, mjuka och praktiska balaclavas i fleece och merinoull som får plats under hjälmen, utan också traditionella stickade balaclavas i tjockare modell. Kanske har du själv letat efter ett stickmönster och varit sugen på att sticka en egen balaclava? Hos oss hittar du färdigstickade mysiga balaclavas som är så nära hemstickat du kan komma. Upptäck till exempel finska Myssy och deras fantastiska produkter, stickade i finsk ull.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress