Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skotermössor dam

    En skotermössa skyddar inte bara huvudet utan även nacke, öron och kinder. Vissa riktigt varma modeller skyddar även hakan och halsen. Med en skotermössa på huvudet är du väl rustad för både snöstorm och kalla sidovindar på vintervandringen, jakten eller expeditionen. En skotermössa kallas även för skogshuggarmössa, pälsmössa eller pilotmössa lite beroende på modell.

    Skotermössor för dam från kända märken

    Slitstyrka, komfort och kvalitet är tre viktiga komponenter när vi väljer ut skotermössor för dam i vårt sortiment. En skotermössa ska hålla dig varm och torr, men också vara riktigt skön att bära. Den ska också vara så slitstark att du kan ha den i många säsonger. Fjällräven är en klassiker när det gäller friluftsliv och du kan lita på att kvaliteten hos en av Fjällrävens omtyckta skotermössor är riktigt bra. Hos oss hittar du flera olika modeller av skotermössor bland Fjällrävens mössor. Här finns till exempel de klassiska, riktigt varma, skotermössorna som är fodrade med päls (fuskpäls). Det mjuka, fluffiga fodret i kombination med det vädertåliga yttertyget gör skotermössan oslagbar när det är många minusgrader. Bland välkända Stetsons mössor finns också en rad snygga och praktiska skotermössor. Här hittar du bland annat skotermössor av skinn och läder, med mjukt foder i fleece. Med de smarta, långa snörena kan du knyta upp öronlapparna vid behov.

    Skotermössor för dam för friluftsliv

    Många känner till den klassiska pälsfodrade skotermössan, men visste du att det även finns skotermössor med dun? För fiske, vandring och friluftsliv vår och höst när det tidvis kan bli ganska kallt är en dunfodrad mössa riktigt skön. En fördel med dun är att det värmer mycket till låg vikt och tål att tryckas ihop till en liten volym utan att ta skada. Det gör att du lätt kan ta med dig din dunfodrade skotermössa i ryggsäcken för att ta fram vid baslägret på kvällen när det blir kyligt.

    Tips för dig som gärna tar med dig barnen ut, se även våra skotermössor barn.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress