Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (3)
    Gore-Tex
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fodrade byxor dam

    Håll benen varma under skidåkningen, på vandringen och under promenaden med ett par varma fodrade byxor. Hos oss hittar du ett brett sortiment av fodrade byxor för dam som till exempel termobyxor & täckbyxor, mjuka dunbyxor dam som är perfekta att ha som mellanlager en kall vinterdag och slitstarka överdragsbyxor som går snabbt att dra på när barnen vill ut i pulkabacken.

    Fodrade byxor för dam för friluftsliv & jakt

    För den som vandrar, jagar eller på annat sätt är ute mycket höst och vinter är det skönt med ett par fodrade friluftsbyxor. Bland Fjällrävens fodrade byxor finns flera modeller som är perfekta för friluftsliv när det är kyligt ute. Några av modellerna är anpassade efter jakt och är sydda i tysta material som gör att du obemärkt kan smyga fram. De fodrade jaktbyxorna har flera bra fickor (varav en speciellt anpassad för kniv), är vattentäta och är i en grön färg som smälter in i omgivningen. Här finns modeller med hög midja och fäste för hängslen. Över knäna är det dubbelt tyg som både ger extra förstärkning och plats för benskydd. Självklart kan de praktiska och slitstarka fodrade jaktbyxorna användas till allt slags friluftsliv.

    Mångsidiga fodrade byxor för dam

    Att ha ett par slitstarka fodrade utebyxor lättillgängligt i hallen är ett måste om man har barn eller hund som snabbt vill springa ut i alla sorters väder. Det är också perfekt om du ska gå till bussen på morgonen och snabbt behöver ett skyddande lager som sedan lätt går att packa ner i väskan. Dra på dig dina fodrade byxor över träningskläderna på väg till gymmet eller fotbollsträningen. Bland Haglöfs fodrade byxor, till exempel, hittar du just den typen av allroundbyxor. Enkla, generösa snitt och en rymlig passform som ger gott om rörelsefrihet.

    Korta fodrade byxor för dam

    Du kommer att bli förvånad hus stor skillnad det gör för kroppen att få på sig ett par varmfodrade shorts under skalbyxorna. Det är ofta, speciellt för kvinnor, när lår och stuss utsätts för kyla som hela kroppen blir kall och med ett par varma shorts löser du lätt det problemet. Ett par mjuka, fodrade shorts är lätta och tar knappt någon plats alls i packningen men kommer att vara otroligt sköna att ta på under pausen eller vid tältet på kvällen.

    Tips! Upptäck även våra täckkjolar.

    Läs mer
    Filter
    11 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress