Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Stövlar Herr

    Ett par bra stövlar är ett måste för att hålla sig varm och torr när man gärna är utomhus oavsett väder. För den som är ute då och då, kanske för att gå ut med hunden eller plocka svamp i skogen, har vi många bra och lätta gummistövlar herr som passar till allt.  Här hittar du inte bara allroandstövlar utan också stövlar för jakt, fiske och varmfodrade vinterstövlar herr. Modellerna är utvalda för sina goda egenskaper, liksom att de är tillverkade av till stor del hållbara material.

    Stövlar för herr för friluftsliv

    De är sköna, slitstarka och är lätta att snabbt sticka ner fötterna i. Bland materialen hittar du både neopren och andra material som gör stöveln slitstark, mjuk och absolut vattentät. Välj bland klassiska färger som svart, grön, vit och blå eller härligt coola gula eller röda Tretorn gummistövlar. Om du är ute i skogen ofta är det bra att välja en stövel med högt skaft så att du skyddar benen mot snår och ris, oavsett om det är sommar eller en kallare årstid. Den som vill köpa stövlar för jakt har vi ett bra sortiment av jaktstövlar & jaktkängor som passar bra.

    Stövlar för herr för arbete & vardag

    Den som gärna vill ha en mer fin och ”dressad” gummistövel för promenaden till och från jobbet kan en gummistövel med lågt skaft vara ett skönt och snyggt alternativ. En kort stövel passar bra i staden när du inte behöver gå i snårig terräng. Vi har flera snygga stövlar som liknar en chelsea-boot i skönt avslappnad stil. Flera av dem har resår på sidorna så att du snabbt kan få på dig dem på morgonen när det är bråttom till bussen. För den som ofta har stövlar i sitt arbete och söker en slittålig arbetsstövel med grov sula har vi bland annat de otroligt populära stövlarna från Polyver. De passar perfekt för den som arbetar utomhus, men också för den som gillar jakt och fiske och är ute stora delar av året.

    Stövlar för herr för vinter

    Polyvers varmfordade vinterstövlar är fodrade med ull och har en grov sula som effektivt skyddar mot markkylan. De är otroligt sköna under både höst, vinter och vår när det är kallt ute. Den grova sulan ger också bra grepp på snö och is. Förutom Polyvers varma stövlar finns flera snygga vinterkängor i skinn och läder från bland till exempel Kavat vinterkängor.

    Stövlar för breda fötter

    Har du breda fötter och svårt att hitta bra stövlar med bred läst? I vårt sortiment finns många olika märken där alla erbjuder stövlar i olika form, det allra bästa är att prova sig fram. Tänk på att det bör få plats ett par tjocka ullstrumpor och ändå gå att vifta med tårna.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress