Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Gummistövlar herr

    I Sverige är det svårt att klara sig utan ett par riktigt bra gummistövlar. De är ofta räddningen när det regnar, vare sig man bor på landet eller i en stad, ska vandra i skogen eller gå på hundpromenad i kvarteret. Hos oss hittar du en mängd olika modeller av gummistövlar, både låga (korta) och höga modeller från kända märken som Tretorn och Aigle.

    Gummistövlar för herr för vandring & friluftsliv

    Om det är riktigt blött ute, eller om det är många vad på vandringen, kan ett par gummistövlar med grov sula vara ett bra alternativ till vandringskängor herr. En gummistövel för vandring har grov och hög sula som ger bra grepp på hala stenar och bra dämpning. Ofta är skaftet högre för att ge stabilitet och skydda dina ben mot låga buskar. Vissa av gummistövlarna i vårt sortiment är gjorda av slitstarkt, smidigt naturgummi på utsidan med neopren på insidan för extra värme.

    Gummistövlar herr för vinter

    För den som behöver ett par varma vinterfodrade gummistövlar har Polyver flera bra alternativ. Deras varmfodrade gummistövlar är gjorda av POLYVER®, vilket ett extremt tåligt material som är mjukt även vid riktigt låga temperaturer. Sulan är grov och ger bra grepp på is och snö även i tuff terräng och fodret är gjort av en skönt värmande ullblandning. I modellen är Polyvers gummistövlar breda och det finns gott om plats för ett par extra sockor. Polyvers gummistövlar uppskattas särskilt av de som behöver extremt tåliga, varma vinterstövlar herr som ska användas flera timmar om dagen – kanske som en del av sin arbetsklädsel. Polyvers gummistövlar används också flitigt av de som gillar jakt och fiske.

    Gummistövlar herr för vardag

    Det bästa med gummistövlar, förutom att de håller fötterna torra, är att det så lätt att bara stoppa ner fötterna i dom och gå ut! Med ett par lätta, snygga, låga gummistövlar kommer du snabbt iväg när det är blött ute oavsett om du ska till jobbet eller affären. Hos oss hittar du många fina modeller i färger som gul, grön, svart, brun, blå och beige.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress