Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Arc'teryx Beta & Atom

    Arc’teryx är kända för sin genomtänkta design och höga kvalitet. Deras plagg är gjorda för rörelse och trots den avskalade designen finns här många smarta tekniska detaljer som gör det roligare och enklare att ägna sig åt utomhusaktiviteter i alla väder. Arc’teryx delar in sina plagg i olika familjer för att göra det lätt att hitta. Här nedan hittar du Atom och Beta – en mellanlagerfamilj och en skalkläderfamilj som är perfekta att kombinera med varandra.

    Arc’teryx Atom – smarta mellanlager

    Atom är en produktfamilj med vädertåliga mellanlager. Här ingår bland annat superlätta, packbara västar och förstärkningsjackor med syntetfyllning – perfekta under skidjackan eller vandringsjackan, men fungerar också bra som ytterlager. Yttermaterialet är smuts- och vattenavvisande och har stretchpartier för ökad rörelsefrihet.

    Arc’teryx Beta – tekniska skalkläder

    För den som söker slitstarka, pålitliga, tekniska skalkläder är Beta ett bra alternativ. Vattentäta membran som GORE-TEX®, smarta ventilationsmöjligheter och en design som är gjord för att följa dina rörelser gör att plagg i Betafamiljen passar för en mängd olika aktiviteter.

    Läs mer
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress