Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Bindstäd

    Det säger sig självt: för att kunna binda bra flugor behövs ett bra bindstäd. Hos oss hittar du ett sortiment av väl utvalda bindstäd för flugfiske från bland annat C&F Design. Här finns både smidiga modeller utan platta som är lätta att ha med i fält och stabila ergonomiska bindstäd med bordsplatta. Med flera av dem följer det med en hel del flugbindningsverktyg.

    Bindstäd för flugfiske med stabil bordsplatta

    Bland våra flugbindningsstäd med bordsplatta finns många smarta funktioner som underlättar under flugbindningen. För det första är de stabila så att de står stadigt, dessutom är det byggt på ett sätt som gör att du får en bra och ergonomisk arbetsställning när du binder flugor. Bindstäden kan finjusteras så att de passar just dig, dina önskningar och behov. Krokkäftarna (platsen där man sätter kroken när man jobbar) är magnetiska vilket gör kroken lätt att placera. Här finns också bobbinhängare (en lång pinne som går ut på städet) och en centrerad dorn (ett spetsliknande verktyg för flugbindning). Tack vare den smarta detaljen med slitsad foam (kallas för ”temporary hanger”) kan man trycka i färdiga flugor medan man väntar på att limmet torkar – eller hänga upp annat material som man vill hänga upp innan det används.

    Bindstäd för flugbindning i fält

    För att kunna binda flugor på resan eller ute i fält behöver man ett smidigt bindstäd utan bordsplatta. Hos oss på Naturkompaniet hittar du riktigt bra flugbindarset, till exempel Marco Polo Fly Tying System. Till setet hör en vattentät förvaringsask, ett städ med bordsplatta och ett stort urval av de mest användbara verktygen för flugfiske.

    Bindstäd – den perfekta presenten

    Känner du någon som nyss har upptäckt tjusningen med flugfiske? Eller fiskar du själv och vill visa någon du tycker om hur roligt det är? Överraska med den perfekta presenten: ett bindstäd. Ett bindstäd är inte bara en pryl utan också en början på en ny hobby, och kanske också många fina stunder tillsammans. Se även vårt sortiment av fiskekläder och fiskeutrustning för mer inspiration.

     

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress