Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »

    Tafsar & tafsmaterial

    Här finner du tafsmaterial och spetsmaterial för att göra egna tafsar och stingers, som presenterar flugan för fisken på bästa möjliga sätt och som skyddar linan från fiskens vassa käftar.

    Håll spetsmaterial på plats med rullen från Vision, knyt egna, slitstarka tafsar med tippetmaterial eller reparera skadade flugor med UV Knot Sense. Ska du tillverka egna gäddtafsar? Kika då på tippetringarna från Vision, som ger minimal påverkan på sjunkhastighet och känsla i kastet och som ger tafsarna en längre livslängd.

    Vi har allt du behöver för att kunna binda flugan som lockar den mest svårtflörtade fisken. Här finner du övrigt material inom just flugbindning.

    Varför bör man använda tafs?

    En tafs skyddar fluglinan mot predatorers vassa tänder, såsom från gäddors. Tänk på att inte ha en för kort tafs, risken är annars att fisken biter ovanför den och därmed biter av linan.

    Det finns en tafs för varje fiskart och fluga, läs noga på innan du väljer tafs för just ditt ändamål. Håll också koll på tafsen när du kontrollerar din utrustning, den behöver bytas ut med jämna mellanrum.

    Tafsar & tafsmaterial från hängivna fiskeentusiaster

    Tafsar och tafsmaterial från märken som Vision och 3M Scientific Anglers innebär att du får fiskeutrustning och material av hög kvalitet, där användarvänlighet och precision står i fokus. Samtliga produkter är noggrant utvecklade av dedikerade flugfiskare, som vet vad som krävs för att utrustningen ska hålla högsta precision.

    Hos oss hittar du taperade tafsar.

    Tafs - bra att veta

    • Skyddar fluglinan mot fiskens vassa tänder
    • Se till att tafsen är så pass lång att fisken inte riskerar att bita av linan ovanför den
    • Olika fiskarter och flugor kräver olika tafsar
    • Taperade tafsar får linan att rulla ut smidigare
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress