Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tvåhands

    Det finns en lina för varje tillfälle, fisk och vattendrag. Här har vi samlat tvåhandslinor av olika slag, för olika spön, temperaturer och vattenstorlekar, i olika längder och sjunkhastigheter. Tvåhandslinorna finns med hela klumpar, liksom med lösa. Med multilinor får du en klump med utbytbara sjunkspetsar, där du anpassar längden efter ditt spö.

    Vi har tvåhandslinor perfekta för boobyfiske och stora ledade streamers, liksom linor som passar de stora skandinaviska älvarna eller för mindre åar. Välj en tvåhandslina från märken som Vision och 3M Scientific Anglers för den optimala fiskeupplevelsen.

    För att upptäcka hela vårt gedigna sortiment av flugfiskeutrustning, kika här.

    Skillnaden mellan enhandsspön & tvåhandsspön

    • Enhandsspön, som alltså används av en hand, är anpassade för fiske efter röding, öring och harr, till exempel, i små eller mellanstora vattendrag och sjöar. Enhandslinor är anpassade efter just denna typ av fiske
    • Använder man ett tvåhandsspö är man troligen ute efter större fisk i större älvar, som lax och havsöring. Tvåhandslinor är därmed anpassade efter dessa ändamål

    Vilken lina du ska välja beror helt på vilket spö du har, vilken fisk du är ute efter liksom helt enkelt vad du har för tycke och smak.

    Linvård för längre hållbarhet

    Genom att vårda din tvåhandslina håller den inte bara längre, den ger också ett bättre skjut i kastet och friktionen i ringarna minskar dramatiskt. Du hittar produkter för linvård hos oss.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress