Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hundbäddar

    Ge din hund en god natts sömn, och skön vila på dagen. Genom att se till att din hund har tillgång till en skön hundbädd som avlastar på ett bra sätt skapar du en trygg och skön plats att sova på. Hos oss hittar du riktigt bra hundbäddar, filtar och hundsängar i olika modeller och storlekar. Flera av dom är lätta att ha med i bilen och i buren. Välj bland fina och praktiska hundbäddar från bland annat Barbour och Denjo Dogs.

    Hundbädd till äldre hund

    En äldre hund har ibland artros eller andra ledproblem. Då kan en ergonomisk hundbädd med ortopedisk madrass vara bra för att hunden ska få rätt avlastning när den sover. Välj gärna en hundbädd eller filt utan kanter så att det blir luftigt och skönt. En del äldre hundar har ibland svårt att hålla tätt, om så är fallet är det smart att välja en bädd som går att tvätta i tvättmaskinen.

    Hundbädd till valp

    En valp växer fort och du behöver inte köpa en liten hundbädd till den som passar nu. Välj en större modell och fyll ut med mjuka filtar så blir det gosigt. En del valpar har tänder som kliar och då kan det vara bra att välja en hundbädd som inte har utstickande detaljer, annars kan de vara frestande att bita i.

    Hundbädd till frusen eller varm hund?

    Hundar är på många sätt väldigt lika oss människor. Vissa fryser ofta, medan andra lätt blir för varma. Om du vet med dig att din hund är frusen av sig kan det vara bra att välja en hundbädd med höga kanter som ger extra värme, lägg gärna med en filt så kan hunden bädda lite själv. En varm hund vill gärna byta ställning ofta och det är viktigt att luften ska kunna cirkulera ordentligt, då kan det vara bättre med en hundbädd utan kant. Ska du ut på en vandring med din lite frusna hund? Att vandra med hund är mysigt, men se till att vara rätt förberedd. Hos oss hittar du sovsäckar till hund och andra smarta hundtillbehör.

    Vilken hundbädd är bäst?

    Kanske har du nyss tingat en valp och vill förbereda hemma till din nya familjemedlem, eller din hund vuxit ur sin hundbädd? Det finns många anledningar till att man behöver köpa en hundbädd och frågor som ”hur stor hundbädd ska man ha?”, ”vilken hundbädd ska jag välja?”, ”vad ska man ha för hundbädd?” och ”vilken hundbädd är bäst” börjar dyka upp. Det finns många hundbäddar och hundsängar att välja mellan och det finns inte ett svar som passar alla. För att hitta rätt bädd till just din hund kan du titta hur den gillar att sova. Vissa hundar sover utsträckta medan andra rullar ihop sig som en kanelbulle. En hund som sträcker ut sig behöver en lite större bädd, gärna utan kanter, medan hundar som föredrar ihopsnurrad sovstil ofta vill ha en mer ombonad känsla och föredrar mindre sovbäddar med kant. Mät hunden medan den sover i sin favoritposition och välj en lämplig bädd efter det. Tänk på att hundar som sover i utsträckt läge ofta gillar att ha plats omkring sig. Är din hund ofta ute på leriga promenader? Välj då gärna en bädd i någon mörkare färg som brun, grå eller svart. En vit eller beige hundbädd riskerar att bli smutsig fort av leriga tassar.

    En bra hundbädd håller länge

    Att investera i en bra hundbädd som håller länge tjänar alla på, både du och miljön. Välj en hundbädd av bra kvalitet som är gjord i ett tåligt material som är skönt för hunden, men också slitstarkt så att det håller för slitage. En billig hundbädd tappar lätt formen och är inte lika skön efter ett tag, vilket blir dyrare i längden eftersom du behöver köpa en ny. Dammsug och torka av din hundbädd med jämna mellanrum så behöver du inte tvätta den så ofta, det gör också att den håller längre.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress