Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hundselar

    En hundsele är ett bra och ergonomiskt alternativ till hundhalsband som ger dig större kontroll på hunden. En hundsele avlastar hundens hals och nacke på ett bra sätt och passar speciellt bra för den som ofta är ute i naturen med sin hund. Att använda en hundsele i stället för halsband minskar också risken för skador i nacken och halsen på hunden om det skulle bli ett hastigt stopp eller ryck i hundkopplet. Nacken och halsen är känsliga på hunden och speciellt små hundar får lätt skador där. I vårt sortiment av hundtillbehör finns flera noga utvalda hundselar från bland annat Ruffwear. Här finns hundselar i flera olika storlekar så att du kan hitta en sele som sitter bra oavsett om du har en stor hund eller lite mindre.

    Hundselar för friluftsliv

    För den som ofta är ute i skog och mark med sin hund eller har upptäckt hur mysigt det är att vandra med hund behöver en ergonomisk och säker hundsele. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av pålitliga och ergonomiska hundselar som låter din hund upptäcka naturen tillsammans med dig. Flera av modellerna är vadderade och tillverkade i vädertåliga material så att de ska tåla långa vandringar även när det är lite ostadigt väder. Några av hundselarna i vårt sortiment har ett handtag så att du lätt kan ta tag i hunden, perfekt vid aktiviteter där du behöver ha extra stor kontroll på din hund och snabbt kunna ha den nära – som i tuff terräng till exempel.

    Vilken hundsele ska jag välja?

    När du ska köpa en hundsele till din hund är det klokt att tänka efter på vilket sätt du ska använda selen. Är det oftast för promenader i närområdet eller vill du ha en hundsele som passar för en specifik aktivitet som jakt, cykling, vandring eller löpning? Det allra viktigaste är förstås att hundselen sitter bra och skönt på din hund, oavsett aktivitet. Selen ska sitta på ett sätt som låter hunden följa sitt naturliga rörelsemönster, och det är viktigt att den inte påverkar hundens andning.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress