Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REAL TURMAT

    Som en egen kock i väskan, fast lättare. Åtminstone är den frystorkade maten som Real Turmat erbjuder riktigt god! Det norska företaget Real Turmat har arbetat ihop med norska armén i framtagningen av frystorkad mat - paketen med frukost, lunch och middag. Näringsvärdet är högt och kaloriintaget stort nog för att tillgodose hungriga äventyrares behov av energi.

    Frystorkad mat från Real Turmat

    Rolf Hansen ville gärna att maten skulle smaka lika gott på friluftsäventyret som hemma, men på 80-talet hade visserligen frystorkning av mat introducerats men inte med det resultat som Rolf önskade sig. Han ville att man endast genom att addera varmt vatten skulle kunna få samma smak och konsistens på köttbitar, potatis, grönsaker m.m. som hemma i grytan. Rolfs passion för hemlagad mat och friluftsliv drev honom till att omvandla sitt eget garage till ett experimentrum för att vidareutveckla frystorkningsteknologin.

    Real turmat, näringsrik mat på äventyret

    Idag är det många som kan njuta av riktigt god och näringsrik mat som dessutom är mycket enkel att tillaga och bära med sig på friluftsäventyret. I vårt sortiment här på Naturkompaniet hittar du flera goda rätter från Real Turmat, exempelvis Pulled Pork, Pasta Bolognese, Chicken Tikka Masala, Chicken Curry, Chili con carne och många fler. Börjar de vattnas i munnen? Kom in till Naturkompaniet och ladda upp inför friluftsäventyret med några rätter från Real Turmat.

    Läs mer
    Filter
    16 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress