Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ullmössor Barn

    Skydda dina barns huvud med en mjuk och skön ullmössa. Välj bland till exempel tunna ullmössor med öronlappar (även kallade hjälmmössor) för små nyfödda bebisar, snygga ullmössor med fina tofsar till det lite större barnet, ullmössor med reflexer för alla barn som behöver synas i trafiken, ullmössor med roliga mönster och ullmössor med mjukt och vindtätt foder av fleece. Alla noga utvalda för att bli favoriter hos barnen så att de sitter på hela dagen.

    Ullmössor för barn i ull & merinoull

    Ull är ett naturmaterial med många fantastiska egenskaper. Det värmer precis lagom mycket och släpper ut överskottsvärme om det skulle behövas, dessutom värmer det även om det skulle bli blött av regn eller svett (till skillnad från bomull som inte alls blir skönt om det blir blött eller fuktigt). Ull är dessutom självrenande och luktreducerande vilket gör att du kan vädra ditt barns ullmössa många gånger istället för att tvätta den. Det går förstås att tvätta en mössa barn av ull, men titta noga på tvättrådet så att det blir rätt. I de allra flesta fall gör du precis som när du brukar tvätta ull – i låg temperatur och med ulltvättmedel. Klä gärna ditt barn helt i ull närmast kroppen när det är kallt. Kombinera ullmössan med en balaclava eller en buff, ett underställ barn i ull och ullstrumpor. Till babyn som sover i vagnen kan du använda en filt i ull.

    Ullmössor för barn & junior hos Naturkompaniet

    De allra flesta vet hur viktigt det är att små barn har mössa när det är kyligt ute. En mössa skyddar inte bara mot vind och kyla utan även mot sol. När barnen blir lite äldre och börjar i skolan är det viktigt att barnen syns ordentligt om de går till skolan själva, och det är viktigt att de själva gillar sin mössa så att de gärna har på sig den. Hos oss hittar du sköna, snygga mössor för både förskolebarn och skolbarn som de verkligen kommer att ha på sig. Här är några uppskattade egenskaper som du hittar bland mössorna i vårt sortiment:

    • Tunna, mjuka ullmössor som får plats under hjälmen
    • Varma, fleecefodrade ullmössor
    • Ullmössor med fina mönster och tofsar i glada färger så att barnet syns ordentligt. I tofsen finns även reflextråd som ger synlighet även när det är mörkt
    • Ullmössor med öronlappar
    • Coola, snygga, riktigt sköna ullmössor för den modemedvetne junioren
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress