Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ponchos dam

    En regnponcho är kanske världens mest praktiska plagg att ha med sig i ryggsäcken om det plötsligt skulle börja regna. Den går snabbt att trä över huvudet och om den är tillräckligt stor skyddar den även din ryggsäck från att bli blöt. Förutom smidiga regnponchos har vi även smarta, varma dunponchos som värmer gott när du snabbt behöver ett extra lager.

    Ponchos för dam för friluftsliv

    Det är inte alltid lätt att förutspå vilket väder det ska bli och det kan snabbt ändras under dagen. Genom att packa med en liten, lätt regnponcho i ryggsäcken även om det inte är några moln på himlen är du förberedd om vädret plötsligt skulle slå om. En regnponcho skyddar förstås primärt mot regnvatten, men den kan också vara ett välkommet skydd mot vind och kyla. I vårt sortiment av vattentäta ponchos finns modeller som passar bra för cykling, perfekt att ha med sig för den som cykelpendlar.

    Ponchos för dam av dun

    När vi tänker på en poncho är det ofta en regnponcho vi först kommer att tänka på, men det finns även ponchos som är fyllda av dun. Bland Fjällrävens jackor, till exempel, finns en dunfylld poncho som har stort användningsområde. Dun är ett fantastiskt material som värmer gott till låg vikt. Dessutom man packa ihop det utan att det skadas. Ponchon är en del av den omtyckta och genomtänkta serien Fjällräven Expedition och passar perfekt att ta med i packningen att ta fram när du behöver extra värme.

    En hybrid mellan poncho för dam & täcke

    Om du ska på cykelsemester, campa eller tälta kan det bli kyligt på kvällen. I vårt sortiment hittar du plagg som är ett mellanting mellan en poncho och ett täcke som du både kan gå omkring (eller cykla!) med, eller ha som täcke i tältet eller vid lägret. En riktig livsnjutarprodukt som kommer att användas mer än du tror. Det är dessutom en riktigt mysig present till någon som du tycker om.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress