Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (27)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vinterjackor dam

    Riktig vinter med snö och minusgrader är härligt! Håll dig varm och torr i pulkabacken med barnen, i skidspåret, på hundpromenaden, vid isfisket, när du pulsar i snön till jobbet en tidig vintermorgon. Hos oss hittar du riktigt bra vinterjackor för vardag men också noga utvalda vinterjackor för vandring, jakt, vinterfiske, isklättring, expeditioner och en mängd andra friluftsaktiviteter vintertid.

    Vinterjackor för dam

    Vintern ser olika ut i olika delar av landet. På vissa håll är det mycket snö och många minusgrader medan det på andra håll blåser och regnar en hel del. Vad just du behöver för jacka beror på när du ska använda den. Är det till vardags och du bor där det ofta är blött, ja då är det praktiskt med en vattentät eller vattenavstötande vinterjacka. En lång vinterjacka, vinterkappa eller anorak i längre modell värmer även stuss och lår – delar av kroppen som kvinnor ofta fryser på och är viktiga att hålla varma för att hela kroppen ska vara varm. En kort vinterjacka värmer inte lika mycket men är lättare att röra sig i. Prova noga och se vad som är bäst för dig. För den som söker en vinterjacka till en speciell upplevelse, kanske en vintervandring eller en resa till ett kallare klimat, finns också många väl genomtänkta modeller i vårt sortiment.

    Vinterjacka - dun eller syntet?

    Dun är ett oslagbart fantastiskt mjukt och skönt material som värmer och isolerar gott trots sin låga vikt, därför ger vinterjackor med dunfyllning en lyxig känsla som många älskar. Dunet isolerar bra, men det ventilerar också en del, vilket gör värmen behaglig. Men det finns fördelar med syntetfyllning som kan vara värda att tänka igenom innan beslut. Om du ska använda din vinterjacka där det är fuktigt eller regnar, eller om du svettas mycket, så är syntet ett bra alternativ. Dun är inte skönt när det blir blött, då fungerar syntet bättre. Vid aktiviteter där det är risk att det blir hål i jackans yttertyg är syntet också bättre eftersom det inte läcker ut lika lätt som dun gör. Syntet är också billigare än dun.

    Vilken är den varmaste jackan?

    En av de vanligaste frågorna vi får är vilken jacka som är varmast i vårt sortiment och då svarar vi Expedition Down Jacket. Expedition Down Jacket är en varm, snygg, fantastiskt skön jacka med stora härliga fickor. Den är tillverkad för avancerade expeditioner men bärs till vardags i hela landet året runt och kommer i många fina färger. Det finns flera jackor i Fjällräven Expedition-serien med olika tjocklek och lite olika modeller, alla med målet att hålla dig riktigt varm och på bra humör.

    I vårt sortiment av vinterjackor för dam:

    • Långa och korta modeller
    • Anorak- och parkasmodeller
    • Kända märken som Fjällräven, Patagonia och Barbour
    • Vinterkappor
    • Färger som svart, brun, beige, blå, grön och många fler
    • Handfickor
    • Hjälmkompatibel huva
    • Vattentätt och vindtätt yttertyg
    Här hittar du vårt utbud av vinterjackor herr!
    Läs mer
    Filter
    108 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress