Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Klätterskor dam

    Klättring kan utövas på många sätt och är en rolig träningsform oavsett om du klättrar inomhus i en klätterhall eller ute i naturen på en klippa. Många av oss som jobbar på Naturkompaniet gillar att klättra och är måna om att ha det allra bästa sortimentet av både klätterskor, klätterkläder och klätterutrustning både för den som är nybörjare och den som har klättrat ett tag. Hos oss hittar du ett brett utbud av klätterskor för dam från bland annat La Sportiva, Black Diamond och Scarpa.

    Mångsidiga, sköna klätterskor för dam för nybörjare

    Är det första gången du ska klättra, eller har du kanske provat någon gång och nu vill köpa ett par egna klätterskor? Ett tips när du ska välja klätterskor i början är att välja ett par som är sköna. Eller ja, sköna kanske är en överdrift, men det ska inte göra ont. En erfaren klättrare väljer gärna en sko som är specialiserad på just den klättring som man ska utöva och är väldigt, väldigt tight på foten. Som nybörjare är det bättre att välja en sko med lite mer plats för foten och som ger stabilitet till de kanske ännu inte så upptränade fotmusklerna. Det är också bra att välja en sko som passar till både bouldering, sportklättring & tradklättring tills du vet vilken sorts klättring du kommer att ägna dig åt framöver. Många som klättrar mycket har flera par skor, men det kan kännas som en stor investering innan du har klättrat ett par gånger. Även om vi tipsar om att välja en lite ”skönare” sko i början så ska tån förstås gå ända fram i spetsen så att du har kraft och kontroll hela tiden.

    Klätterskor för dam hos Naturkompaniet

    Det är viktigt för oss att ha ett brett, men väl utvalt, utbud av klätterskor så att just du ska kunna hitta din favorit oavsett vad du gillar och hur du klättrar. Här hittar du funktioner och material som bra grepp, toepatch, slitstarkt FriXion Black-gummi, välventilerande velourläder, kardborrestängning och lätt böjd passform. De flesta klätterskor i vårt sortiment går att sula om ifall det skulle behövas.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress