Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (20)
    Hållbarhetsmärkningar
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Skalkläder herr

    Skalkläder är som gjorda för aktivitet och outdoorupplevelser. De är slitstarka, vind- och vattentäta, ventilerande och lätta att bära - det perfekta yttre lagret när man klär sig enligt lager på lager-principen. Skalkläder kan bäras året runt och du bestämmer själv hur varmt du vill klä dig under. Med värmande underställ och mellanlager fungerar de utmärkt som vinterkläder och många skaljackor är perfekta i skidbacken. Skalkläder är som gjorda för aktivitet och outdoorupplevelser.

    Skalkläder för herr från kända märken

    Med pålitliga outdoormärken som Fjällräven, Haglöfs och Arc'teryx får du slitstarka skalkläder för herr, tillverkade av hållbara material och med smarta funktioner. Skaljackorna kommer i flera olika utföranden för att matcha ditt specifika behov och kommer att göra jobbet under många äventyr framöver. Skalkläder du hittar hos oss har optimal passform och ger stor rörelsefrihet. Dessutom ger de ett pålitligt skydd när det regnar och blåser. Med en uppsättning väl genomtänkta skalkläder är du bra rustad för en mängd outdooraktiviteter som till exempel cykling, vandring, fiske, skidåkning och jakt. Men även för vardagens hundpromenader och cykelpendling.

    Skalkläder för herr för hela året

    Skalkläder är inte bara användbara under de varmare årstiderna, faktum är att många av våra skalplagg är perfekta för till exempel skridsko- eller skidåkning med funktioner som till exempel hjälmkompatibel huva. Se bara till att klä dig varmt under, gärna i flera lager så att det går att ändra efter hand. Genom att addera underställ och mellanlager kan du absolut använda dina skalkläder i minusgrader.

    Skalkläder med fluorkarbonfri impregnering

    Fluorkarboner är omdiskuterat, men alla är överens om att det inte är bra för varken människa eller miljö. Hos oss hittar du ett stort sortiment av skalkläder som har miljövänligare, precis lika effektiva, alternativ.

    Var rädd om dina skalkläder

    Ta hand om dina skalkläder så håller de länge. Tvätta & impregnera skalkläder med jämna mellanrum.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (20)
    Hållbarhetsmärkningar
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress