Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (20)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Ullstrumpor herr

    Det fantastiska naturmaterialet ull är ventilerande, håller kroppen varm och transporterar bort fukt. Det är dessutom känt för att motverka dålig lukt. Dessa fina egenskaper gör våra ullstrumpor för herr idealiska för outdooraktiviteter som vandring, skidåkning, jakt, fiske och mycket mer.

    Ullstrumpor för herr för friluftsliv

    Hos oss hittar du ett stort sortiment av ullstrumpor som passar extra bra för vandring och friluftsliv. De har till exempel funktioner som mellantjock stickning som skyddar mot blåsor och skavsår, liksom elastiskt stöd för hålfoten. Välj ett par ullstrumpor i 100% merinoull och du får värme, ventilation och högsta komfort för dina fötter. Ett tips till dig som söker vandringsstrumpor är att ha en tunn strumpa i merinoull närmast foten, så kallad liner, och en tjockare strumpa utanpå den. Det är ett av de bästa sätten att undvika skavsår.

    Ullstrumpor för vardag & arbete

    Bland ullstrumporna i vårt sortiment hittar du flera modeller av specialstrumpor. Det är allt ifrån långa höga skidstrumpor till låga ankel löparstrumpor och kompressionsstrumpor för flyg och återhämtning. Men det finns också sköna ullstrumpor som passar bra på jobbet och till vardags, välj gärna en ullstrumpa med syntetblandning för extra hållbarhet. Kom ihåg att komplettera med ett ullunderställ, en skön ullmössa och med ett par liners i handskarna så att du håller hela kroppen varm.

    Ullstrumpor är en bra present

    Ett par sköna, snygga sockor i ull som värmer någon du tycker om är en omtänksam present som garanterat kommer bli uppskattad. Här hittar du många fina varianter i bra kvalitet: enfärgande, färgglada, fina mönster, med julmotiv och mycket mer.

    Är ullstrumpor varma?

    Det kan låta som en tokig fråga, visst är ullstrumpor varma! Men faktum är att det inte är en dum fråga alls. Om du har på dig ett par stickade tjocka raggsockor och går omkring med dom hemma är de varma, men de är inte för varma. Luften i raggsockorna håller kvar värmen från fötterna inne i ullen och håller dig behagligt lagom varm – perfekt för den som har kallt på golvet under vinterhalvåret. Men lagom varm kan också verka åt andra hållet. Ett par strumpor i merinoull värmer gott i vandringsskorna en vårdag i skogen, men bara alldeles lagom. Om solen kommer fram och du går genom en ansträngande passage så du får upp pulsen, ja då rent av kyler ullstrumporna dig. En annan fantastisk egenskap som ull har är att de värmer även om de skulle bli fuktiga av svett eller blöta av väta utifrån.

    Läs mer
    Filter
    66 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress