Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    MORS DAG PRESENT 2023

    Älskar din mamma pulshöjande aktiviteter eller trivs hon bäst omgiven av skogens dofter och lugn? Överraska din mamma med blommor och choklad men på ett nytt sätt, kanske med en picknick bland ängsblommorna på mors dag som i år, 2023 infaller den 28:e maj? För dig som vill ge en mors dag present till din egen mamma eller en annan mamma du håller kär har vi samlat massor av presenttips här. Fina presenter av hög kvalitet som kan följa med på äventyr under lång tid framöver.

    Fira mor 

    Laga mat ute åt mamma

    Alla mammor drömmer om mer tid med sina barn, så varför inte ge henne en oförglömlig lunch med dig ute i naturen? All mat smakar godare utomhus och vi garanterar att mamma kommer bli både glad och imponerad när du bjuder på krispiga våfflor över öppen eld. Servera med hjortronsylt eller annan favorittopping, häll upp kaffet och lyssna på naturens ljud tillsammans. Om du vill ha fler tips har vi samlat ett gäng enkla och goda recept som är perfekta då du vill laga mat ute.

    En varm kram

    Även under vår och sommar kan det vara kyliga kvällar då det behövs ett extra lager för att inte frysa. Ett varmt plagg är en omtänksam och användbar present som garanterat kommer att uppskattas. Ull och fleece är två material som ger gott om extra värme och är mjukt mot huden. Håll mamma varm under skogspromenaden året runt genom att ge henne en mjuk ulltröja, ett underställ eller en mysig mössa.

    Värmande mors dag presenter 
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress