Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    MORS DAG PRESENT 2024

    I år, 2024, infaller mors dag den 26:e maj - en tid då naturen kanske är som allra vackrast. Passa på att överraska din mamma med en aktivitet ute tillsammans med dig. Bjud på nygräddade våfflor över elden eller duka upp en picknick bland gullvivorna. Eller prova något nytt tillsammans som att klättra eller paddla kajak. Hos oss hittar du allt du behöver för att ge din mamma en oförglömlig upplevelse, men också många fina presenttips av hög kvalitet som kan följa med på äventyr under lång tid framöver.

    Fira mor 

    Laga mat ute åt mamma

    Alla mammor drömmer om mer tid med sina barn, så varför inte ge henne en oförglömlig lunch med dig ute i naturen? All mat smakar godare utomhus och vi garanterar att mamma kommer bli både glad och imponerad när du bjuder på krispiga våfflor över öppen eld. Servera med hjortronsylt eller annan favorittopping, häll upp kaffet och lyssna på naturens ljud tillsammans. Om du vill ha fler tips har vi samlat ett gäng enkla och goda recept som är perfekta då du vill laga mat ute.

    En varm kram

    Även under vår och sommar kan det vara kyliga kvällar då det behövs ett extra lager för att inte frysa. Ett varmt plagg är en omtänksam och användbar present som garanterat kommer att uppskattas. Ull och fleece är två material som ger gott om extra värme och är mjukt mot huden. Håll mamma varm under skogspromenaden året runt genom att ge henne en mjuk ulltröja, ett underställ eller en mysig mössa.

    Värmande mors dag presenter 
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress