Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Flugaskar

    Ta med dina fiskeflugor överallt på ett smidigt sätt med en bra flugask, eller flera, som passar dina behov. Hos oss hittar du ett brett sortiment av flugaskar som skyddar dina flugor och gör flugfisket ännu roligare. Välj mellan flugaskar från bland annat Vision, Frödin Flies, C&F Design och Guideline.

    Flugaskar från kända märken

    Oavsett om du gör egna flugor eller köper färdiga vill du ha ordning och kunna ha med dig dem på ett smidigt sätt. Vision erbjuder bland annat en serie flugaskar som är helt vattentäta, där ingår bland annat Aqua Mama som är anpassad för stora stora saltvattensflugor eller gäddflugor och Aqua Salt som passar alla flugor som har krok. Hos C&F Design hittar du till exempel vattentäta flugaskar som är perfekta för stora tubflugor eller andra stora flugor för gädda eller saltvattensfiske.

    Lätta flugaskar, stora flugaskar & påsar med zip

    Visst är det bra att få plats med många flugor. I våra största flugaskar får du plats med flera hundra stycken flugor, lätta att sätta dit och sortera i foam. Men ibland är det smidigt att ha en liten flugask med sig som får plats i fickan. Då har vi också flera bra alternativ att välja mellan. Upptäck också smidiga Fly wallet, små påsar eller fickor för tubflugor med zip-lås i olika storlekar. Påsarna säljs i 5-pack varav en av fickorna är ventilerande för förvaring av blöta flugor.

    Brett sortiment av flugaskar hos Naturkompaniet

    För att du ska hitta det allra bästa till just ditt fiske strävar vi efter att ha ett så brett och bra sortiment av flugaskar som möjligt. Förutom tidigare nämnda askar erbjuder vi bland annat:

    • Flugaskar med plats för små och medelstora flugor och alla sorters nymfer.
    • Flugask för streamers och laxflugor.
    • Smidiga små flugboxar som lätt får plats i en ficka på jackan eller västen.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress