Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hundtillbehör

    Många anser att hunden är människans bästa vän, och visst vill man ha med sig sin bästis på alla äventyr? Hundar älskar att vara ute och med rätt utrustning går det att ta med sig sin hund både i sin aktiva vardag och på mer krävande äventyr. Hos oss hittar du utrustning för hund som passar allt från hundpromenaden i skogen till vandring och övernattningar i fjällen.

    Hundtillbehör & utrustning för outdoor

    Håll din hund varm, mätt och trygg på äventyret med rätt utrustning. Vi vandrar gärna med våra fyrfota vänner och har ett väl genomtänkt sortiment av smarta outdoorprodukter för hund från bland annat Ruffwear. Här hittar du slittåliga hundkoppel, hundselar, hundhalsband och mycket annat.

    Vandra med hund

    Att vandra med hund är roligt och behöver inte vara krångligt. Funderar du på att tälta med din hund? Missa inte att det finns geniala sovsäckar för hundar som gör övernattningar smidiga. Sovsäckar för hund är runda i formen för att passa den typiska ihoprullade sovställningen som de flesta hundar gillar och håller din hund varm i tältet även om det är kallt ute. En hundsovsäck går att komprimera precis som en vanlig sovsäck och tar liten plats i packningen. Eftersom yttertyget är vattentåligt och slitstarkt går det även bra att använda sovsäcken som en filt för hunden att ligga på.

    Snygga hundhalsband & koppel

    I vårt hundsortiment hittar du bland annat United by Blue – fina hundhalsband och koppel med olika mönster och färger, tillverkade i återvunna material som gjort mindre påverkan på djur och natur. Utrusta din hund med ett fint halsband och matchande koppel i riktigt hög kvalitet - den vävda ytan tillsammans med tålig karbinhake och öglor i aluminium gör produkterna hållbara och kommer ge er många härliga hundpromenader.

    I vårt outdoorsortiment för hundar:

    • Hundkoppel
    • Hundsele
    • Hundhalsband
    • Sovsäck för hund
    • Smarta vattenskålar och matskålar från bland annat Sea to Summit som är lätta att ta med
    • Väskor för hundgodis och hundbajspåsar
    Läs mer
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress