/magasin-365//events//service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Om Hilleberg

    Hilleberg har i över 35 år utvecklat tält av högsta kvalitet. Det är förstahandsvalet för många professionella äventyrare och krävande tältanvändare över hela världen. Varje tältmodell, från åttapersoners Atlas till solotältet Akto, är formgivet och utvecklat med optimal avvägning mellan pålitlighet, hanterbarhet, mångsidighet, styrka och komfort - allt till låg vikt.

    Om Hillebergs tält

    Tälten är stabila med hög boendekomfort och är snabba och enkla att resa och sätta upp. Hilleberg har upp till 4 säsongers tält. Det som skiljer tälten åt är tjockleken på tältväven. Om det är om sommaren man ska ut och tälta kan man spara in lite extra på vikten genom att välja ett tält med tunnare tältväv. En annan viktig egenskap som uppskattas med tälten är att de trots sin styrka och komfort har en låg vikt. Man har även arbetat fram goda ventilationsmöjligheter i tältet så att det blir en bra luftgenomströmning oavsett om det är bra eller dåligt väder. ✓ Låg vikt ✓ Hög Komfort ✓ Bra ventilation ✓ Enkla att sätta upp

    Tälttillbehör

    Tälten levereras med yttertält, innertält, tältpinnar, förvaringssäckar, markpinnar och slaglinor m.m. Men vi har även flera tältdelar man kan köpa löst och komplettera med ifall något tappats bort under senaste färden. Till det har vi har även ett brett sortiment av smarta tälttillbehör till campingäventyret. Nedan hittar du alla våra tält och tälttillbehör från Hilleberg. Välkommen!

    Material

    Läs mer

    Översikt alla modeller

    Läs mer

    Filter
    Absider
    Färg
    Ingångar
    Längd
    Personer
    Säsonger
    Vattenpelare
    Vattenpelare golv
    Bredd
    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress