Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (9)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    SUP-paddling

    Att paddla SUP-bräda, eller att suppa, är en aktivitet som kan anpassas så att den passar alla. Ordet SUP står för Stand Up Paddle vilket betyder att det är en vattensport där det är tänkt att man står upp och paddlar. Det finns många olika modeller av SUP-brädor att välja mellan och lika många sätt att använda den. Hos oss hittar du både SUP-brädor och allt annat du behöver för ditt nästa SUP-äventyr.

    Friluftsliv med SUP-paddling

    Närheten till vatten ger en härlig naturupplevelse och SUP-paddling är ett roligt alternativ till kanotpaddling och kajakpaddling. På en bredare SUP-bräda kan du också få plats med ett barn eller en hund för äventyr tillsammans. Tänk på att bära flytväst även på lugnt vatten och att använda solskydd. Den som vill ta äventyret ett steg längre kan ge sig ut på en flerdagarstur. Det finns speciella tält för SUP som du kan spänna över själva brädan. Då kan du sova riktigt skönt med SUP:en som underlag.

    SUP-paddling som träning

    Att suppa ger otroligt bra träning för kroppen och du själv bestämmer hur du vill lägga upp det. En erfaren suppare kan ge sig ut på en längre SUP-tur i högt tempo på öppet hav, en träning som garanterat känns i hela kroppen. Men även ett lugnare tempo tränar hela kroppen, främst balans och core. En platt och bred SUP-bräda med bra greppyta kan du också använda som en flytande yogamatta vilket ger yogan en till dimension där du får nytta av din balans och fokus. Även olika fitnessövningar kan göras på SUP-brädan.

    Kläder & utrustning för SUP-paddling

    För att din SUP-paddling ska bli så njutbar som möjligt är det viktigt att ha bra kläder och utrustning med sig. Vad just du behöver beror förstås på vad du ska göra, men här nedan har vi samlat massor av tips på kläder och utrustning som är bra att ha. Här hittar du bland annat:

    SUP-brädor

    Snabbtorkande handdukar

    Vattenskor med bra grepp

    Sköna badkläder som ger god rörelsefrihet

    Drybags och vattentäta fodral så att dina grejer håller sig torra

    Kepsar, hattar, solglasögon och solskydd – man är ganska exponerad för sol ute på vattnet

    Smidiga flytvästar

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (9)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress