Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Dubbade vinterkängor dam

    Visst är det härligt när vintern kommer, men för den som är orolig för att halka kan isen kännas som ett hinder för att ge sig ut på en vinterpromenad. Isiga trottoarer och snöiga gator kan få vem som helst att halka omkull. För att på ett säkert och tryggt sätt kunna ta sig fram är ett par kängor med inbyggda broddar vara en bra investering.

    Dubbade vinterkängor för dam

    Håll fötterna varma och torra samtidigt som du minskar risken att halka på halt underlag med dubbade vinterkängor. Här finner du ett noggrant utvalt sortiment av kängor för dam som är varma, sköna, vattentäta, vindtäta, fotriktiga, bekväma och slittåliga från varumärken som Icebug. För den som är äldre, gravid eller av annan anledning är lite orörlig finns modeller som är extra lätta att ta på och av men till exempel en dragkedja på sidan. Komplettera med ett par sköna ullstrumpor och du är redo för alla typer av vinterväder. Det kan också vara bra att veta att de flesta av Icebugs modeller är breda och ger gott om plats till att vifta på tårna. Många av materialen i de dubbade vinterkängor vi säljer är tillverkade av hållbara, återvunna material som till exempel certifierad mocka och textil av återvunna pet-flaskor.

    Dubbade vinterkängor för dam från Icebug

    Inbyggda broddar, eller dubbar som det heter då, ger ett bra grepp på både is och snö. Icebug är ett av de företag som kommit allra längst när det gäller utvecklingen av smarta dubbar. Här finns bland annat modeller med dynamiska dubbar som anpassar sig efter underlaget och efter hur kraftigt foten sätts ner. Icebugs egen greppteknologi BUGRIP® greppteknologi innebär att yttersulan har en gummiblandning kombinerat med riktigt slitstarka dubbar i karbidstål (15-19 stycken beroende på kängmodell).

    Broddar

    Dubbade vinterkängor är sköna och ser till att du håller dig på fötterna när du är ute och går på isiga underlag, men en del skor med inbyggda dubbar passar inte att gå med inomhus. Då kan effekten bli den motsatta – du halkar! För den som gärna tar en promenad till mataffären finns lösa broddar att köpa. De monteras enkelt på dina skor eller kängor och tas enkelt av innan du går in.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress