Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    ÅRETS JULKLAPP 2022

    I år utnämndes det hemstickade plagget till Årets julklapp och det är inte svårt att förstå varför. Finns det en mer omtänksam julklapp än ett hemstickat plagg? Det ger inte bara mysig värme i form av en stickad tröja, varma ullstrumpor eller ullvantar. Ett hemstickat plagg har också mycket tid och kärlek instickat i det. Det är som en varm kram som följer någon du tycker om under dagen.

    Ge bort ett stick-kit

    Att sticka är en konst och kan vara mycket avancerat, eller ganska enkelt. Det är också en avslappning där tankarna får vandra fritt, nästan som meditation. Letar du efter en julklapp till någon som älskar att sticka själv? Kanske någon som stickat mycket förut men kommit av sig? Eller kanske till någon som vill prova en ny spännande hobby och kanske har pratat om att lära sig sticka? Hos oss hittar du fina stick-kit med tydliga instruktioner som är lätta att följa.

    Lär dig sticka med Myssy

    Naturkompaniet har äntligen fått chansen att bjuda in varumärket Myssy till vår butik på Kungsgatan 26 i Stockholm - där vi tillsammans med deras fantastiska “Grannies” kommer att hålla i en frukost-workshop med temat: handarbete och stickning. 

    Anmäl dig här: Torsdag den 1 december (fullbokat)
    Anmäl dig här: Fredag den 2 december
    Tid: 08.30 - 10.00
    Plats: Naturkompaniet Kungsgatan 26, Stockholm

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Tack! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress