Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    GÖR VARDAGEN TILL ETT ÄVENTYR

    Naturen är alltid nära och en storslagen upplevelse behöver inte vara långt borta. 

    Vardagens små & stora äventyr

    Gör tisdagen till veckans härligaste dag! Gå en omväg till jobbet och ät frukosten utomhus. Ta med kaffet i en termos eller termosmugg, lägg ett sittunderlag i en vacker glänta och njut av lugnet en stund innan dagen börjar. Det vanliga kaffet och den vanliga ostmackan smakar så mycket bättre till ljudet av fågelsång och med solens mjuka morgonstrålar mot ansiktet. Eller ta med dig bästa kompisen och gör en cykeltur efter jobbet.

    Upptäck äventyret nära dig

    Alldeles nära där du bor finns det mycket att upptäcka. En liten sjö att doppa tårna i, en vacker plats att tälta på, ett litet berg att bestiga. Stanna och lyssna till ljudet av vatten som forsar, njut av en vidunderlig utsikt, lyft på en sten. Naturen väntar på dig och vi har allt du behöver för att upptäcka den som till exempel skaljackor, friluftsjackor, shorts och kepsar.

    Ge dig ut!

    När våren kommer längtar vi ut! Dra på dig löparskorna och byt gymmet mot skogen, damma av cykeln och ta den till jobbet, byt klätterhallen mot klätterklippan. Här kan du läsa mer om några av vårens alla aktiviteter.

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress