Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet - kläder & utrustning »

    Solglasögon barn

    Barns ögon är känsliga för sol, var noga med att skydda dem med ett par bra solglasögon. Det är viktigt att välja ett par polariserande solglasögon med UV-skydd, men precis lika viktigt är det att välja ett par solglasögon som är så sköna att de faktiskt används. Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av säkra solglasögon för både små barn och lite äldre barn som sitter på under lek på stranden eller i snön.

    Solglasögon för barn för sport & friluftsliv

    Att ett par solglasögon behövs en solig dag på stranden är de flesta nog väl medvetna om, men tänk på att behovet är minst lika stort på vintern. Liksom att solens strålar reflekteras i vatten så reflekteras det även i snö. Bland solglasögonen för lite äldre barn, ungefär 8-12 år, har vi flera olika modeller att välja mellan. Här finns både coola sportiga modeller med spegelglas och mer neutrala allroundmodeller i avskalad design. Självklart uppfyller de våra högt ställda krav för att skydda barnets ögon och passar både pojkar och flickor. Tänk på att det inte räcker med solglasögon för att skydda ett barn mot stark sol. Se till att du är förberedd med solskydd, kepsar & hattar barn och UV-kläder om det behövs. En vattenflaska barn är också ett bra komplement.

    Solglasögon för små barn & baby

    Det kan vara trixigt att få ett litet barn att vänja sig vid att ha solglasögon, men genom att välja en mjuk modell som är skön att bära har du bra förutsättningar att lyckas. Solglasögonen för små barn i vårt sortiment är böjbara och flexibla med mjuka skalmar och bara runda former som inte går att göra illa sig på. Flera modeller går tillochmed att bära uppochner! Här hittar du också solglasögon med näsgrepp vilket gör att de sitter på plats.

    Solglasögon för barn hos Naturkompaniet

    Bland solglasögonen för barn i vårt sortiment hittar du funktioner som:

    • 100% Skydd mot UVA, B och C strålar
    • Polariserande solglasögon
    • Lätta solglasögon som sitter skönt
    • Fäste för snöre
    • Avtagbara sidoskyd
    • Näsgrepp
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress