Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fiskekläder

    Se till att vara rätt klädd när du fiskar! Hos oss hittar du ett brett, men väl utvalt, sortiment av fiskekläder från märken som Patagonia, Simms och Vision för både herr och dam. Välj bland vattentäta fiskejackor i Gore-Tex, sköna fiskebyxor och många sköna fiskehattar & kepsar. Hos oss hittar du också många olika modeller av fiskevantar & handskar.

    Fiskekläder för tuffa väderförhållanden

    Bland kläderna för fiske i vårt sortiment hittar du kläder för hela året. Här finns varma, extremt tåliga kläder och sköna mellanlager för höst och vinter – men också kläder som passar mildare vårar och under sommaren. Här återfinns slittåliga, vindtäta och vattentåliga, ibland helt vattentäta, material som håller dig varm även i många timmars kyla och blåst. Upptäck också alla smarta detaljer på plaggen som gör fisket både enklare och roligare.

    Bland fiskekläderna hos Naturkompaniet:

    • Snygga, klassiska truckerkepsar från Patagonia av ekologisk bomull och skärm av återvunna fiskenät. Skön mesh baktill som ger gott om ventilation för huvudet.
    • Mjuka torgvantar av skön temperaturreglerande ull med en syntetläderpatch med gummimönster i handflatan som ger riktigt bra grepp när du håller i spöt. Det är smart med ull eftersom det värmer även om det blir blött eller fuktigt.
    • Vindtäta och vattentåliga fingerhandskar med TPU-beläggning i handlfatan för extra slitstyrka och bra grepp
    • Fingerhandskar där tre av fingertopparna går att fälla bort för att få fingrarna fria
    • Handskar med touchscreen-kompatibelt pekfinger för att du lätt ska kunna använda din smartphone utan att frysa
    • Mjuka, lätta, vattentäta skalbyxor för fiske med benslut som är tillräckligt vida för att trä över höga kängor eller gummistövlar.
    • Mjuka, lätta och vattentäta byxor tillverkade i vadarbyx-material för att maximera vattentätheten. Bensluten är vida nog att trä över höga vandringskängor eller gummistövlar och kan sedan justeras.
    • Helt vattentäta jackor med fullt tejpade sömmar, fleecefodrade fickor och stormhuva
    Läs mer
    Filter
    32 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress