Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Termos & termosmuggar

    Det är något som gör att mat och dryck smakar extra gott utomhus. Packa med en termos med ditt favoritkaffe, te, varm choklad eller annan god dryck och njut av skogens tystnad. Hos oss hittar du slitstarka termosar, termosflaskor och termosmuggar i många olika storlekar och i klassisk design från bland annat Stanley och Primus.

    Termos & termosmuggar för friluftsliv

    Det är ofta pauserna vi minns bäst från vandringen eller utflykten. Lunchen med den magiska utsikten, middagen vid det porlande vattenfallet, våffeljärnet i elden och smaken av kaffe efter en lång dags vandring. Att äta ute är lyxigt och med rätt utrustning kan den bli ännu lyxigare. Genom att ta med dig termos och termosmuggar, till exempel, håller sig drycken i önskad temperatur länge. Termosmuggen blir dessutom inte varm eller kall på utsidan så den är inte bara bra att dricka ur, den är också alltid behaglig att hålla i.

    Vilken termos är bäst?

    Alla termosar i vårt sortiment är utvalda för att de håller en hög kvalitet och håller din dryck varm eller kall länge. Välj en lagom stor termos så att du inte behöver släpa på mer tyngd än nödvändigt. En stor termos passar bra om det är flera som delar, eller om du är ute länge men inte ska gå så långt. Om du är på jakt och sitter på pass kan det vara bra med en stor termos med kaffe för att hålla dig varm och vaken.

    Termosar & termosmuggar för jobb & vardag

    Det finns många mindre termosar som är perfekta för den som pendlar. Här finns termosmuggar med lock från Hydro Flask som är perfekt för kaffet på väg till jobbet. Många har en liten pip som man kan dricka ur, superpraktisk och droppfri lösning!

    Tips till dig som letar efter den bästa termosen

    • För de barn som är med på äventyret är det mysigt att få bära sin egen termos, här bland våra termosar barn finns många små termosar i fin design.
    • I en termos går det alldeles utmärkt att ha med sig våffelsmet. Att göra våfflor över öppen eld är en given succé året runt.
    • Se till att välja en termos som är BPA- och ftalat-fri. Hos oss är alla det.
    • Ska du ha med dig både varm mat och varm dryck? Se våra smarta mattermosar bland matlådor & mattermosar. En mattermos är perfekt att äta i.
    • Har du väldigt ont om plats i väskan på ditt äventyr? En termos kan såklart även användas som vattenflaska.

    Rengör din termos med ättika

    Se till att diska ur din termos eller termosmugg ordentligt efter att du har använt den så håller den sig fräsch länge. Vissa termosar går att diska i diskmaskin, men långt ifrån alla. Läs noga på tvättrådet som oftast står i botten på termosen eller termosmuggen och se till att följa råden noga. Känns det som att kaffet lämnat spår som inte går att få bort? Häll varmt vatten blandat med lite ättika i termosen och låt stå ett tag så kommer eventuella missfärgningar och/eller oönskad lukt att försvinna.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress