Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Knivar

    Oavsett om du ska tälja, plocka svamp, rensa fisk, laga mat ute eller göra någon annan aktivitet där det behövs en bra kniv så har vi det du söker. I vårt sortiment hittar du ett brett, men väl utvalt, sortiment av knivar av hög kvalitet för matlagning och friluftsliv. Välj bland fällknivar, täljknivar, slöjdknivar, skedknivar, köksknivar, svampknivar, scoutknivar, överlevnadsknivar och knivset från bland annat Morakniv, Victorinox och Fällkniven.

    Knivar för friluftsliv

    En bra kniv blir en bra kompis när du är ute i skogen och till exempel ska göra upp eld, men du kommer att märka att användningsområdena är långt med än att tälja flisor till brasan. Välj en kniv som passar det du tänker göra i skogen och som sitter bra i handen, om det är en fällkniv eller en kniv med fast blad är en smaksak. Hos oss hittar du friluftsknivar av många olika material och utformning. Här finns knivar med blad av kolstål eller rostfritt stål med fodral i läder, knivar med vackra handtag i trä och knivar med handtag av kork som flyter i vatten. Vi säljer också säkra knivar för barn med dubbelt parerskydd och rundad spets. Den som gärna plockar svamp vet hur viktigt det är med en bra svampkniv, hos oss hittar du flera modeller som gör svampplockningen både lättare och roligare.

    Knivar att tälja med

    Att tälja är både roligt och meditativt, dessutom är det roligt att använda det du har täljt själv. Hos oss hittar du flera fina täljknivar som ger god precision.

    Knivar för matlagning

    Matlagningen blir roligare om du har bra utrustning och här är en slipad kniv en viktig komponent. Hos oss hittar du bra kockknivar och knivset för camping och resa, men även lätta knivar som lätt får plats i ryggsäcken för matlagning på stormkök på vandringen. Upptäck också Moraknivs fulltångekniv, en otroligt mångsidig kniv som du både kan hacka, skala och skiva med.

    Läs mer
    Filter
    66 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress