Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Tofflor dam

    Med ett par bekväma och varma tofflor på fötterna blir hela kroppen varm, även på kalla trägolv och i dragiga stugor. Ett par klassiska ulltofflor i slip in modell värmer gott och det är bekvämt att snabbt kunna ta på och av dem, medan ett par höga tofflor fyllda av dun är ljuvligt sköna att ta på sig efter en heldag i pjäxor.

    Tofflor av ull & fårskinn för dam

    Ulltofflor och tofflor av äkta fårskinn är älskade klassiker i vårt sortiment av inneskor, och det är inte konstigt alls. Ull är ett skönt material som är perfekt för ett par mjuka och varma innetofflor eftersom det andas bra och håller dina fötter alldeles precis lagom varma. Ulltofflor är mjuka och följsamma, men är ändå slitstarka och håller för många mysiga dagar inomhus. Komplettera gärna med ett par ullstrumpor för en ännu gosigare upplevelse. Ull är självrenande och luktreducerande, vilket gör att du mycket sällan behöver tvätta dem. Ett tips är att ställa ut dem en stund i snön för att vädra ut dem ordentligt. Ull är inte bara ett fantastiskt mångsidigt material, det är också ett smart material ur miljösynpunkt eftersom det är förnybart. En frostig morgon hemma, med fötterna i varma och gosiga tofflor, och en kopp rykande te i handen. Det är vad vi kallar en skön start på dagen!

    Tofflor för dam att ha utomhus

    Den som vintervandrar vet hur skönt det är att ta av sig kängorna på kvällen när man slår läger, men hur snabbt man blir frusen om fötterna. Med ett par duntofflor är det problemet löst. Dun värmer mycket trots sin låga vikt och ett par duntofflor tar knappt någon plats alls i packningen. Bär dem under kvällen och kanske även i sovsäcken. Vissa modeller har tåligt yttermaterial och går att gå omkring med utomhus en hel del, medan andra modeller passar bättre inne i tältet eller i skidstugan efter en dag i skidbacken.

    Bland tofflor för dam i vårt sortiment:

    • Varma mysiga fluffiga tofflor av ull, fårskinn och fårpäls (pälstofflor)
    • Ergonomiska, fotriktiga tofflor för arbete som passar som arbetsskor i många yrken
    • Breda tofflor med gott om plats för den som har breda fötter
    • Tofflor med halkskydd: halkfria tofflor med sula av gummi
    • Färger som brun, grå, beige
    • Badtofflor och badskor som ger bra grepp, perfekt för vinterbadare och alla som vill gå stadigt på botten
    • Snygga, slitstarka tofflor i skinn och läder från Kavat
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress