Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Regnbyxor

    Ett par bra regnbyxor är ett basplagg i garderoben för att kunna njuta av friluftsliv, men också för att komma torr fram till jobbet på morgonen. Hos oss hittar du det bästa på marknaden inom regnbyxor för friluftsliv och vardag. Du hittar också regnbyxor som passar som arbetskläder, perfekt för den som tillbringar stora delar av sin arbetsdag utomhus.

    Regnbyxor för cykling

    Många som cykelpendlar eller cyklar mycket behöver regnbyxor som är bra att cykla i. Det ställs lite andra krav på ett par regnbyxor för cykling än de för till exempel fjällvandring, fiske, jakt eller golf. Rörelsefriheten är viktig, byxorna får gärna ha förböjda knän, och det får inte vara några fladdriga byxben som riskerar åka in i hjulen. Det är också viktigt att ryggslutet blir ordentligt skyddat trots den framåtlutade ställningen. Att cykla är pulshöjande och det är lätt att bli svettig. Ett par bra cykelbyxor andas och är stretchiga för att de ska kännas sköna, det finns också smart förvaring.

    Regnbyxor eller skalbyxor – vilket ska man välja?

    Vad är det för skillnad mellan ett par regnbyxor och ett par skalbyxor? Den stora skillnaden är att ett par regnbyxor är 100% vattentätt och tål stora mängder ihållande regn under lång tid. Ett regnställ är ett perfekt extra lager att packa med i ryggsäcken när du ska på utflykt och misstänker att det kommer bli regn – perfekt att plocka fram när det börjar regna så att du kan fortsätta njuta. Oftast andas inte regnbyxor inte lika bra som skalbyxor och därför kan skalbyxor vara ett bättre alternativ om det är blandat väder med enstaka småskurar.

    Bland våra regnbyxor:

    • Märken som Haglöfs och Fjällräven.
    • Regnbyxor för cykel
    • Extremt packbara regnbyxor, ofta med egen packpåse
    • Fullånga dragkedjor i sidan på båda sidor med vindslå
    • Fodrade och fleecefodrade regnbyxor
    • Långa ben och korta ben
    • Flourkarbonfri impregnering
    • Galon
    • Regnbyxor dam, regnbyxor herr och regnkläder barn och junior
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress