Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Campingtält

    Friheten och gemenskapen som en campingsemester ger är drömmen för familjen eller kompisgänget. Upptäck naturen på ett bekvämt sätt med rymliga campingtält, vi har många modeller att välja mellan.

    Campingtält & familjetält

    Om ni är många som ska ut och tälta kan campingtält, tältkåta eller familjetält vara det bästa alternativet. Om det är en bilsemester, segling, fiskeresa eller kanotpaddling fungerar det bra med ett lite tyngre tält eftersom det inte behöver bäras. Här är komforten hög och det finns gott om plats. För den som älskar vildmarksliv har tältkåtan en speciell plats i hjärtat. Här kan man samlas allihop efter dagens vandring över fjället och laga mat tillsammans. Vissa tältkåtor har även plats för eldstad – tänk att kunna grilla marshmallows i tältet på familjesemestern!

    Campingtält för campingplatser

    Ta med dina nära till en campingplats för en bekväm och mysig familjesemester eller kompissemester tillsammans. Packa upp campingmöbler, grill, kylväskor och njut av att bara vara. På en campingplats finns det ofta tillgång till el och andra lyxiga bekvämligheter som dusch och toalett, och kan vara ett första steg för outdoornybörjare som suktar efter naturupplevelser. Här finns gott om tid att upptäcka naturen i lugn och ro. Campingtält är ofta rymliga och bekväma, men inte lika lätta som vandringstält eftersom de inte ska bäras längre sträckor.

    Glamping

    Kanske har du hört talas om ordet ”glamping”? Det är kortversion av glamour-camping som lite skämtsamt syftar till bekvämlighet och campingmys utöver det vanliga. Här är det inte frågan om att jaga gram, utan här är det mysupplevelsen som står i centrum. Lampor & lyktor som hängs upp i tälttaket, sköna madrasser, lyxig mat. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

    I vårt sortiment av större tält:

    • Tältkåtor
    • Ryggåstält
    • Grupptält
    • Taktält – biltält som fästes på biltaket eller vid bilen
    • Stora absider och gemensamma utrymmen
    • Väl tilltagen takhöjd, ståhöjd
    • Material som slitstark polyester och välventilerande bomull
    • Fönster med myggnät
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress