Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet - kläder & utrustning »

    Vantar

    Det är lättare att njuta av livet utomhus om händerna är varma. Hos oss hittar du ett brett sortiment till både dam, herr och barn av sköna, mjuka vantar av hög kvalitet för alla årstider – både för friluftsliv och vardag.

    Vantar för friluftsliv

    För den som gärna är utomhus när det är kallt eller kyligt ute är ett par sköna vantar bra att ha, i vissa fall ett måste. Att åka skidor utan ett par bra skidvantar eller skidhandskar eller att cykla på vintern utan ett par bra cykelvantar som skydd för händerna kan vara direkt farligt. Vi på naturkompaniet älskar att vara ute när det är kallt och har letat upp det allra bästa inom vantar till vårt sortiment. Här hittar du vantar för allt från jakt, fiske och vandring till sköna vantar att bära i pulkabacken tillsammans med barnen.

    Vilka vantar är varmast?

    Ofta får vi frågan om vilka vantar som är varmast, eller vilka vantar som är bäst. Det är förstås svårt att svara på eftersom det beror på under vilka förhållanden de ska användas. I en skidbacke behövs ofta riktigt varma, vindtåliga skidvantar och där har Hestra en serie varma och slitstarka vantar som skidåkare världen över älskar. Men ett par varma skidvantar kanske inte alltid är det som är bäst. För den som ska cykla och kunna växla på ett smidigt sätt är det viktigt att vantarna inte hämmar rörelserna, medan det kanske är önskvärt att de är vattentäta. Ett tips för den som vill göra sina vantar varmare är att köpa till en liner, det ökar värmen avsevärt. Även en vind- och vattentät skalvante kan vara ett smart tillskott i packningen för den som ofta är ute i varierande väder.

    Bland vantarna i vårt sortiment:

    • Stickade vantar i ull och merinoull
    • Tumvantar för skidor, skridskoåkning, cykling
    • Tunna, snygga, smidiga vantar i skinn
    • Torgvantar och andra modeller utan fingrar
    • Arbetshandskar
    • Extra varma vantar för extrema expeditioner
    • Små storlekar för bebis, baby och nyfödda (en perfekt present till föräldrarna!)
    • Barnvantar med dragkedja för lätt av- och påklädnad
    • Vantar barn, vantar dam och vantar herr
    Spana även in våra andra och/eller kompletterande alternativ som handledsvärmare.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress