Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skotermössor

    Skotermössa, pälsmössa, pilotmössa, skogshuggarmössa – kärt barn har många namn. Och ja, kanske är skotermössan ett av de allra skönaste plaggen att dra på sig när det är riktigt kallt. De mjuka, långa öronlapparna och den tätslutande passformen som håller ditt huvud varmt när stormen viner är en dröm för alla oss som älskar att vara utomhus även när det är många minusgrader. Hos oss hittar du massor av sköna modeller av skotermössor från bland annat Fjällräven, Stetson och Isbjörn för både herr, dam, barn och junior.

    Riktigt varma skotermössor för friluftsliv på vintern

    Man måste inte åka skoter för att ha användning av en skotermössa. Skotermössans heltäckande form gör den till den perfekta mössan att använda för friluftsliv på vintern när det är riktigt kallt. Några av våra mest populära skotermössor för hundspann, jakt och vintervandring är Fjällrävens mössor med fluffig päls (fuskpäls) på insidan. Yttermaterialet är vindtätt och vattentätt och fuskpälsen värmer gott runt hela huvudet, nacken, öronen och hakan. Öronlapparna kan fällas upp vid behov. Här hittar du även dunfodrade skotermössor och skotermössor i läder. Här finns både skotermössor herr, skotermössor dam och skotermössor barn.

    Skotermössor av skinn

    När det är kallt och du vill ha en mössa som även värmer öronen är en skotermössa ett bra val. Flera av Stetsons modeller är gjorda av skinn, fodrade med mjukt teddyfleece. Stetsons mössor är kända för att vara tidlösa och slitstarka, med en skotermössa från Stetson har du säkrat ditt huvuds komfort under många vintrar framöver. En smart detalj på Stetsons skotermössor är de långa snörena. De kan användas för att hålla mössan på plats genom att knyta dem under hakan, men de kan också knytas uppe på huvudet så att öronlapparna hamnar uppåt. Smarta, mångsidiga mössor för friluftsliv som passar både höst, vinter och tidig vår.

    Skotermössor för barn

    En skotermössa sluter tätt kring huvudet, håller sig stadigt på plats och skyddar både nacke och öron. En mjuk skotermössa som på ett säkert sätt går att knyta eller knäppa under barnets haka är perfekt både till nyfödda och lite äldre barn. Bebisens känsliga huvud blir ordentligt skyddat med en skotermössa och det äldre barnet kan susa nerför pulkabacken utan att behöva oroa sig för att tappa mössan av fartvinden. Om du söker en mössa barn som håller sig på plats under vild lek är en skotermössa perfekt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress