Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (3)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vandringsskor

    Ska du ut på en lättare vandring med liten packning, eller söker ett par sköna skor att gå långa hundpromenader i skogen med? Då är ett par vandringsskor ett bra alternativ. Vandringsskor är lättare, nättare och mjukare än ett par klassiska vandringskängor och ger mer studs i steget, men är stabilare än en löparsko. Hos oss hittar du många sköna modeller från bland annat Merrell, Asolo, Hoka One One och Icebug. Spana in våra sidor med vandringsskor för herr och vandringsskor för dam.

    Vandringsskor för friluftsliv

    Med ett par bra vandringsskor på fötterna orkar du gå länge. Vandringsskorna stabiliserar på ett bra sätt och ger bra stöd för både fötter och anklar. Dämpningen gör stegen skonsamma för knän och rygg, vilket är viktigt oavsett om du går på asfalt eller på mjuka stigar i Alperna. Ett par vandringsskor är det perfekta alternativet om du går med lätt packning, snabbt och lätt. Vandringsskor är ett aningen stabilare alternativ än promenadskor och passar för mer varierande terräng. Vi erbjuder ett stort sortiment av riktigt sköna vandringsskor dam, vandringsskor herr och vandringsskor för barn.

    Vattentäta vandringsskor

    Vilka vandringsskor är bäst? För att kunna svara på det behöver vi veta mer om hur just du ska använda skorna. Gillar du att vara ute och promenera året runt? Gör du gärna dagsturer även om det ligger regn i luften? Välj en vattentät eller vattenavvisande vandringssko så håller du fötterna torra och varma även när det är blött och fuktigt ute. Gore-Tex är ett exempel på ett smart membran som skyddar dina fötter från väta men samtidigt låter överskottsvärme komma ut. En fodrad vandringssko ger extra värme under höst, vinter och vår. På vintern kan det bli halt, välj gärna dubbade vandringsskor eller köp till ett par broddar. För den som ska vandra i ett varmt klimat är förutsättningarna andra, här är luftighet och ventilation två viktiga funktioner. Kanske ska du både cykla och vandra på din semester? Välj ett par vandringsskor, eller walkingskor som de också kallas, som känns bra att cykla i.

    Vandringsskor med bred läst

    Att ett par vandringsskors främsta uppgift är att vara sköna råder det ingen tvekan om. Men hur gör man om man har breda fötter? För att inte få skavsår är det viktigt att det finns gott om plats för sköna vandringsstrumpor, kanske även två par. Hos oss hittar du flera extra breda vandringsskor med bred tåbox där det finns gott om plats att spreta med tårna.

    Läs mer
    Filter
    53 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress