Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vandringsskor dam

    Vi har vandringsskor för dam som du kan gå bekvämt i både till vardags, dagsturer och vid längre vandringar. Vandringsskorna i vårt sortiment är av hög kvalitet och kommer från kända varumärken som The North Face, Merrell, Crispi och Hanwag.

    När du handlar vandringsskor online på Naturkompaniet finns flera olika material så som läder och syntet att välja på. Samtliga vandringsskor är låga i skaftet, vill du ha ett högt skaft för mer stöd över vristen hittar du fler alternativ bland våra vandringskängor för dam.

    Hitta rätt vandringssko för dam

    För att dina skor för vandring ska sitta bra på foten behöver du hitta rätt passform och storlek. Se till att ha lite plats framför tårna så fötterna har plats att svälla när de blir varma. Om du har en bred fot vill vi tipsa om vandringsskor från Keen som har modeller med bredare läst.

    Vattentäta vandringsskor

    Vandrar du mycket under höst och vinter när det ofta är är blött i naturen är det en god idé att välja en vandringssko med ett vattentätt membran, som exempelvis Gore-Tex, för att hålla dina fötter torra. Under vår och sommar när dagarna är varma och torra dagar kommer en vandringssko med Gore-Tex bli varm eftersom membranet är så tätt. Då har vi andra mer välventilerade modeller som kommer ge bättre komfort.

    Vårda dina vandringsskor

    Vårda skorna genom att göra rent dem när du kommer hem. Ta ut innersulorna och låt dem torka i rumstemperatur om de blivit blöta. På läderskor ska du använda ett skovax och skor med syntetiskt material kan du återimpregnera med en impregneringsspray.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress