Showing 45 of 235

Varumärken

 1. Cocoon

  INSECT SHIELD TRAVEL NET DOUBLE
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Finmaskigt och rymligt myggnät med effektiv impregnering. Glasfiberstänger upptill sprider ut nätet. Färgade band i hörnen och toppen samt fickor i hörnen för vikter. Kompressionspåse ingår.

 2. Cocoon

  INSECT SHIELD TRAVEL NET SINGLE
  549 Kr
  Betala från 61 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Finmaskigt myggnät med effektiv impregnering mot myggor, fästingar och andra insekter. Färgade band i hörnen och toppen samt fickor i hörnen för vikter. Kompressionspåse ingår.

 3. Cocoon

  KIDSACK SILK
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  ULTRAMARINE BLUE

  Mjukt och skönt reselakan av silke. Det är lätt och har liten packvolym och är perfekt att använda på vandrarhem, sommarläger, i båten och på resor till varmare klimat.

 4. Cocoon

  MUMMYLINER SILK
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  ULTRAMARINE BLUE

  Mjuk och härligt lyxig sovsäcksliner av silke som ger extra värme kalla nätter, skyddar din sovsäck mot smuts och slitage och som även kan användas som reselakan.

 5. Cocoon

  MUMMYLINER MICROFIBER
  279 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  MOSS GREEN

  Mjuk och skön sovsäcksliner av snabbtokande och ventilerande microfiber. Den ger extra värme kalla nätter, skyddar din sovsäck mot smuts och slitage och kan även användas som reselakan.

 6. Cocoon

  TRAVELSHEET SILK L
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLUE

  Härligt lyxigt reselakan av silke. Det är lätt och tar liten plats i packningen samtidigt som det är rymligt och bekvämt att sova i. Silket ger komfort genom att värma när det är kallt och svalka när det är varmt samt transportera bort fukt.

 7. Cocoon

  EGYPTIAN COTTON SHEET
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Mjukt, smidigt och slitstarkt reselakan som är tillverkat av Egyptisk bomull, vilket gör det betydligt lättare och ger det mindre packvolym än vanlig bomull.

 8. Cocoon

  AIR-CORE NECK PILLOW UL
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  WASABI/GREY

  Mjuk och bekväm kudde som ger skönt stöd för huvud och nacke när du tar en tupplur. Perfekt att ta med på den långa flygresan eller varför inte när du åker buss eller tåg.

 9. Cocoon

  AIR CORE PILLOW UL
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  WASABI/GREY

  Uppblåsbar kudde med en ovansida i syntetfyllning som ger skön komfort och mjukhet. Kudden tar liten plats i packningen och väger lite vilket gör den lätt att packa med på resan eller övernattningen.