Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »
    Filter
    Ett grönare val
    • (5)
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    Solhattar

    Skydda ditt huvud mot solens starka stålar med en bra solhatt. Hos oss hittar du många modeller av solhattar för friluftsliv, strand, vardag och resa. Välj bland praktiska fiskehattar, snygga stråhattar och klassiska comboyhattar som skydd mot solen. Här finns ett stort utbud av solhattar dam, solhattar herr samt solhattar för barn och junior från bland annat Patagonia och Fjällräven.

    Solhattar för friluftsliv

    En solhatt är ett bra alternativ till kepsen som även ger ett effektivt skydd mot solen för öron och nacke. De ger också skydd mot vind och lättare regn. Vissa modeller är anpassade efter en specifik aktivitet, till exempel Fjällrävens solhattar med inbyggt myggnät för vandring och klassiska jakthattar i filt.

    Solhattar för vinter & höst

    Det är inte bara under vår och sommar som du kan behöva skydd mot solen. Även på vintern och hösten är solen stark och det är inte alltid att solglasögon och solskydd räcker som skydd. En hatt i ett varmare material som ull eller filt är skön att ha med sig under kyliga dagar. En smart sak med filthattarna är att de är så lätta att packa ner. När du tar fram din hatt ur packningen igen återfår den snabbt sin ursprungliga form.

    Solhattar för barn

    I vårt sortiment finns förstås även solhattar för små äventyrare. Att man ska skydda barnen ordentligt mot solens strålar är viktigt och vi kan garantera att vi bara köper in riktigt bra solhattar till vårt sortiment som verkligen fungerar. Solhattar för barn och baby ska ha högt UV-skydd, helst minst 50+, så att din bebis kan bada länge utan att skadas av solen. Solhattarna för barn har ofta ett snöre som går att knyta under hakan så att de hålls på plats ordentligt samt ett brett nackskydd som skyddar både nacke, öron och axlar även om barnet vrider på huvudet. Bland våra solhattar för barn finns både snabbtorkande varianter som är tänkta att bada med och sköna solhattar från bland annat Patagonia i mjuk bomull som är tänkta att användas på land. Solhattarna för barn kommer i många olika storlekar så att du hittar en som sitter bra oavsett om barnet är nyfött, 1 år, 2 år, 3 år, 4 år eller äldre.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (5)
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress