Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    BioLite

    Grundarna bakom BioLite® är outdoor-entusiaster som brinner för miljövänlig och hållbar friluftsutrustning. Men de kunde inte hitta några riktigt bra friluftskök på marknaden som inte drivs på fossila bränslen, så de bestämde sig för att ta itu med saken. Efter en hel del ingenjörskonst och mycket designande föddes BioLite CampStove, ett friluftskök som är lätt att använda, portabelt och drivs på biomassa. När du använder det här rökfria friluftsköket kan du även plugga in dina enheter så att de laddas på samma gång.

    En parallell innovation

    BioLite riktar sig till miljömedvetna äventyrare, men det stannar inte där. Hälften av befolkningen på den här planeten lever i energifattigdom, saknar säkra och tillförlitliga sätt att laga mat, ladda och få ordentlig belysning i sina liv; tre miljarder människor lagar mat på rökiga öppna brasor varje dag, vilket leder till 4 miljoner för tidiga dödsfall årligen. Det var med dessa chockerande tal som grundarna till BioLite började att satsa på att bygga ett företag som även kunde erbjuda säker, prisvärd energi till dem som behövde det mest.

    BioLite Homestove

    Baserat på samma värme & elektricitetsteknik som CampStove, är BioLite HomeStove ett stort format av en biomassa-kökshäll. Det här köket skär ner bränsleförbrukningen i hälften och minskar giftiga utsläpp med 90 procent, samtidigt som man laddar mobiltelefoner eller LED-lampor med det. När du köper någon av BioLites outdoorprodukter är du med och bidrar till ett bättre liv för väldigt många!

    Stort miljöfokus

    BioLite är ett klimatpositivt företag som strävar efter att ha så låg miljöpåverkan som möjligt.

    Upptäck BioLite här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress