Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Amazonas

    Det tyska företaget Amazonas har tillverkat hängmattor och bärselar i Brasilien sedan 1995. De mycket lätta och packbara hängmattorna är perfekta följeslagare när du reser runt i världen. Det praktiska upphängningssystemet gör det möjligt att hänga upp hängmattan var som helst, snabbt och utan extra fästmaterial.

    Om Amazonas

    Amazonas grundades 1995 av Matthias Saul. Företaget etablerade sig snabbt som en av de största tyska tillverkarna och grossisterna av hängmattor, stativ och tillbehör och är en av de främsta tillverkarna av hängmattor världen över. Företagets motto är "Tänk lokalt – agera globalt": Amazonas säljer nu sina produkter över hela världen.

    Huvudkontor

    München, Tyskland

    Var tillverkas Amazonas produkter?

    De större hängmattorna tillverkas i företagets egen fabrik nära Fortaleza i norra Brasilien. Dessutom tillverkas en del mindre hängmattor, ramar och tillbehör för Amazonas i Kina och Polen. Träpinnarna för hängande stolar är tillverkade i Tyskland.

    Hur kontrollerar Amazonas produktionsförhållandena?

    Amazonas inspekterar regelbundet sina tillverkningsanläggningar och är måna om att ge schyssta arbetsvillkor. I Brasilien bevaras det traditionella brasilianska hantverket inom hängmattaproduktion. I fabriken får alla anställda löner över genomsnittet för Brasilien, med arbetsvillkor över genomsnittet.

    Var kommer materialen som används i Amazonas produkter ifrån?

    Materialen kommer direkt från respektive tillverkningsländer.

    Amazonas om hållbarhet & socialt ansvar

    Amazonas är noga med att använda så miljövänliga förpackningar och färger som möjligt. Företaget är dessutom engagerat i en organisation arbetar för att ge brasilianska gatubarn möjlighet att leva ett anständigt liv (Der Kleinen Nazareno eV).

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress