Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    ROECKL SPORTS

    Det traditionella Münchenbaserade företaget har tillverkat handskar för hela familjen i nästan 200 år. Modellerna är specialiserade för cykel-, skid- och vintersport och har därför en sportig design och genomtänkta funktioner med mycket god passform och hög kvalitet.

    Handskar för sport från Roeckl Sports

    I sortimentet finns handskar med och utan värmande foder och dämpande egenskaper som håller händerna torra, varma och vindskyddade.

    Produktion & hållbarhet

    Närheten till Alperna och det nära samarbetet med tävlingssporten gör att Roeckl Sports dessutom kan uppfylla kraven från de olika sporterna på bästa sätt. Inte heller design och passform har glömts bort. Alla unisexmodeller i Roeckl Sports cykelkollektion i storlekarna 6,0–7,5 är anatomiskt anpassade efter en kvinnas hand.

    Huvudkontor:

    München, Tyskland.

    Var tillverkas produkterna från Roeckl Sports?

    Handskarna tillverkas i Kina, Sri Lanka och Indonesien.

    Hur kontrollerar Roeckl Sports produktionsvillkoren?

    Det finns avtal där leverantörer till företaget förpliktar sig till värdiga arbetsförhållanden. Dessutom har företaget en kvalitetsledning som är på plats flera gånger om året. Flera gånger om året får producenterna besök av företagsledningen och produktionsledningen, så att de kan skapa sig en uppfattning om produktionsanläggningarna.

    Hur arbetar Roeckl Sports med hållbarhet?

    Företaget har tillverkat handskar av högsta kvalitet under nästan 180 år. Dessa kvalitetsprodukter har lång livslängd för att bilda en motpol till det snabba slit-och-slängsamhället. På de ställen där det är möjligt satsar varumärket redan på återvunnet material som ECONYL-garn eller PrimaLoft Bio. Roeckl Sports ECO.SERIES tar det hela ett steg längre då de tillverkas så resurs- och miljövänligt som möjligt och är helt PFC-fria.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress