Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Aigle

    Aigle producerar funktionella gummistövlar med höga tekniska krav sedan 1853. Deras rejälare gummistövlar är perfekt anpassade till sin uppgift och är utrustade med dämpad yttersula och reglerbar passform.

    Gummistövlar från Aigle

    De lämpar sig för vandring, jakt och andra friluftsaktiviteter. För lättare skogsturer och promenader på stan har Aigle tagit fram gummistövlar och låga, vattentäta boots som är både praktiska och snygga.

    Produktion & hållbarhet

    Sedan 1853 är Aigle mästare i att tillverka gummistövlar och fortsätter med denna hantverkstradition än idag. Stövlarna tillverkas för hand i Frankrike och i den traditionen kombinerar stövlarna äkthet, stil och funktion. Höga kvalitetsstandarder och kärleken till detaljer är det centrala i kollektionerna och garanterar en produkt som kommer hålla länge.

    Aigles huvudkontor:

    Boulogne Billancourt, Frankrike.

    Var tillverkas produkterna från Aigle?

    70 % av gummistövlarna tillverkas för hand i den egna fabriken i Frankrike (Châtellerault) och 30 % tillverkas i Asien. Av skorna tillverkas 60 % i Europa och 40 % i Asien.

    Hur kontrollerar Aigle produktionsvillkoren?

    De partner som Aigle samarbetar med ska följa Aigles egna avtal, som bygger på avtalet från French Sport Goods Federation. Att detta efterlevs kontrolleras regelbundet av oberoende organisationer. Produktionen i sig övervakas noggrant av inspektörer som testar kvaliteten på framställning och produkt.

    Var kommer materialen i Aigles produkter från?

    De material som används kommer från lokala tillverkare, undantaget gummit som kommer från tropikerna.

    Hur arbetar Aigle med hållbarhet?

    Företaget förbättrar kontinuerligt tillverkningsprocessen för att göra den så miljövänlig som möjligt. Gummiavfallen matas in i gummiblandningen igen och återanvänds. Tygrester återanvänds i innersulan.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress