/magasin-365/Eventshttps://support.naturkompaniet.se/hc/sv

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Under en fjällvandring 2008 väcktes idén om att tillverka en hopfällbar bärplockare. Hooked On Nature tillverkar nu ett antal svamp- och bärrelaterade produkter som alla håller låg vikt och är små för att rymmas i väskan du har med dig.

    Väldesignade outdoor produkter

    Det finns mycket att upptäcka och ta vara på i våra skogar, allt från bär och växter till svamp. På Hooked on Nature älskar man skog och mark och vet vad som behövs för att göra vistelsen ännu mer bekväm utan att man ska behöva bära på massa otympliga prylar. Med välgenomtänkt design har man tagit fram produkter som ska underlätta för dig när du njuter av naturen.

    Utrustning för inbitna bärplockare

    Från Hooked on Nature hittar du bland annat deras speciella trädstol, en genialisk stol som fästs runt en trädstam. Stolen tar ytterst lite plats i väskan eller ryggsäcken och är inte beroende av plan mark. Den är perfekt t.ex. när man vill vila benen en stund eller ta en fikapaus ute i skogen! Har det hänt att du råkat välta ut bären från hinken ute i skogen? Hooked on Nature består av några inbitna bärplockare som har lösningen på problemet. En specialdesignad ryggsäck som kan bäras både på ryggen eller fästas i byxlinningen löser problemet. Den här lingonsäcken är enkel att försluta och står stabilt på marken medan du plockar dina bär. Upptäck våra smarta produkter för skogen från Hooked on Nature här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Filter
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress