Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    HUMANGEAR

    Humangear baserat i San Francisco, Kalifornien, består av en grupp kreativa människor som anser att jobb inte är allt här i livet.

    Produkter för ett härligare liv från Humangear

    På Humangear älskar man naturen samtidigt som man brinner för att uppfinna anmärkningsvärda produkter som gör livet lite trevligare.

    Upptäck vårt sortiment från Humangear här på Naturkompaniet, välkommen!

    Humangear satsar på hållbarhet

    Att sträva efter en så miljövänlig tillverkning som möjligt har alltid funnits med i Humangears vision. De strävar efter att inom kort vara klimatpositiva.

    Smarta förvaringslösningar

    På Humangear gillar man redskap och förvaringslösningar som är smarta och uttänkta och som på riktigt underlättar i vardagen. En viktig ingrediens i Humangears framgång är att man alltid börjar med att utveckla en idé till en prototyp, som används och testas av riktiga människor. Man spenderar mycket tid på att observera och ta emot feedback. Man vill hitta motivation till varje millimeter på en produkt innan den går till produktion. Men allt det här hårda arbetet har lönat sig. Över hela världen försöker man kopiera Humangears smarta, användarvänliga och omåttligt populära redskap och förvaringslösningar!

    Läs mer


    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress